Zeldzaam kiekje: zo ziet de dochter van Beyoncé en Jay Z er nu uit

De grote kleine meid mocht vrijdag alweer tien kaarsjes uitblazen.

Lees ook

Afgelopen vrijdag werd Blue Ivy Carter, de dochter van Beyoncé en Jay Z, alweer tien jaar oud. Haar ouders houden haar het liefst zo veel mogelijk buiten de spotlight. Toch greep haar oma Tina Lawson de gelegenheid met beide handen aan om Blue Ivy via Instagram te feliciteren. Wat lijkt ze op haar famous mom!

Zo min mogelijk online

Al sinds de geboorte van Blue Ivy delen haar ouders amper foto’s van haar, in de hoop haar privacy zo veel mogelijk te beschermen. Ook van haar broertje Sir en zusje Rumi worden amper foto’s online geplaatst. Toch maakte Beyoncé’s moeder Tina een uitzondering voor de verjaardag van haar oudste kleindochter. Ze plaatste een foto van haarzelf met Blue op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson)

Tina heeft de foto voorzien van een behoorlijk lang bijschrift. Ze schrijft onder andere: “Mijn mooie, getalenteerde en superslimme kleindochter Blue Ivy is vandaag tien geworden! Het lijkt wel gisteren dat je op deze aarde kwam. Ik heb destijds gebeden zodat Blue op mijn verjaardag geboren zou worden, maar ze deed wat ze altijd doet: ze kwam pas toen ze er klaar voor was. Drie dagen schelen we, maar we hebben nog altijd dezelfde band.” Daar voegt ze aan toe: “Blue geeft advies als een volwassene. Daardoor vergeet ik soms hoe jong ze nog is! Ze is een van de weinige mensen die alles kunnen. Gefeliciteerd mijn lieve, mooie Baby Blue.”

Snel groot

Blue Ivy mocht dus tien kaarsjes uitblazen en is daarmee officieel een tiener. Wij hadden al het gevoel dat de tijd hard gaat, maar als we dan ook nog naar de foto kijken en zien hoe groot Blue Ivy al is… Ze torent al bijna boven haar oma uit. Ook in de reacties uiten mensen hun verbazing over hoe snel het allemaal gaat: “Nee joh. Is Blue Ivy al zo lang?” en “Wat groeit ze snel! Blue Ivy is echt al een jonge vrouw!”, is naast de foto te lezen. Mogen we over een paar jaar weer een foto, Tina?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook