Door deze eigenschap viel prins William als een blok voor Kate

Dit zorgde ervoor dat ze elkaar helemaal gevonden hebben.

Lees ook

Prins William en hertogin Kate Middleton zijn al heel wat jaren gelukkig samen. Hoewel William enorm veel dingen leuk vindt aan zijn vrouw, is er een eigenschap die er duidelijk voor heeft gezorgd dat hij vlinders in z’n buik kreeg.

Zelfverzekerd en grappig

Afgelopen zondag werd Kate 40 jaar oud. Door de jaren heen krijgt ze steeds meer zelfvertrouwen, wat we recentelijk nog tentoongesteld zagen toen ze pianospeelde voor publiek. Ze is inmiddels al bijna elf jaar met prins William getrouwd en heeft drie knappe kinderen met hem mogen verwelkomen. Hoe heeft ze hem destijds geschaakt? Tijdens een recentelijk interview met HELLO! Magazine vertelden meerdere bekenden van de royal family dat ze hem vooral met haar gevoel voor humor voor zich heeft weten te winnen.

Veel samen lachen

In het interview wordt Kate onder andere geprezen voor haar stille, maar zeer vriendelijke persoonlijkheid. Ze wordt omschreven als iemand die ‘van nature een introvert’ en ‘ongelofelijk bedachtzaam’ is en ‘altijd bescheidenheid toon’. Wat echter het meest opvalt, was dat wordt genoemd dat Kate heel grappig is en niet vies is van een beetje zelfspot. Er zijn inmiddels ook verschillende voorbeelden bekend van publieke situaties waarin Kate William hard aan het lachen maakte. We snappen wel waarom hij voor haar is gevallen!

Ondeugende humor

William heeft zelf overigens al eerder gezegd dat hij Kates humor erg kon waarderen. Al in het eerste interview na hun verloving liet hij los dat hij en zijn bruid dezelfde humor delen. “We hebben beide een ondeugende vorm van humor en daarin hebben we elkaar helemaal gevonden. We hebben eerst veel gelachen samen en daarna bloeide er iets op.”

Later zei William dat de gedeelde humor hun relatie erg speciaal maakt: “Het gaat allemaal heel makkelijk, we hebben het heel leuk samen en ik ben zoals iedereen weet enorm grappig. Zij kan dat waarderen en daardoor is onze band heel sterk.” Kate reageerde daar op een leuke manier op met een speels “wat jij wil”. Toen de interviewer vroeg of Kate vroeger een poster van William boven haar bed had hangen, kwam haar humor ook naar boven: “Mocht ‘ie willen. Nee hoor, ik had een poster van een Levi’s model boven mijn bed. Sorry, schat.”

Bron: Now to Love | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook