Zó ziet de partner van Kim-Lian van der Meij eruit

Deze man heeft achttien jaar geleden haar hart veroverd.

Lees ook

Kim-Lian van der Meij heeft inmiddels een behoorlijke lijst met televisie- en theaterwerk op haar naam staan. We kennen haar onder andere van de Kids Top 20, GTST en Costa!. Op dit moment is ze te zien in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol?. Hoewel ze zelf regelmatig in de spotlights staat, zien we haar man een stuk minder vaak voorbijkomen. Hoe zie hij er eigenlijk uit?

Al achttien jaar samen

Al sinds 2003 heeft Kim-Lian een relatie met de Zweedse Daniel Gibson, een producent en songwriter. Hij heeft met diverse bands gewerkt, waaronder Within Temptation. Ook schreef hij Kim-Lians eerste hit, Teenage Superstar (2003). Kim-Lian en Daniel hebben samen drie kinderen: Ronja (2008), William (2010) en Benjamin (2013). Van een bruiloft leek het heel lang niet te komen, maar in 2020 hakte Daniel de knoop door en vroeg hij Kim-Lian ten huwelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

 

Nederland en Zweden

Een aantal jaar heeft Daniel in Nederland gewoond, maar drie jaar geleden besloot het gezin om naar Zweden te verhuizen. Daniel wilde graag terug naar zijn thuisland en Kim-Lian zag het plan om te verhuizen wel zitten. “We hebben de kinderen bewust op een Zweedse school ingeschreven”, zei ze destijds tegen RTL Nieuws. “Ze zijn altijd tweetalig opgevoed, maar als ik zie hoe snel ze hier echt goed Zweeds leren praten: ongelofelijk! Ik word dagelijks door hen verbeterd terwijl ik ook een aardig woordje Zweeds spreek. Ze hebben ook al veel nieuwe vrienden. Het voelt echt als thuis.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Kiekjes

Op haar Instagrampagina deelt Kim-Lian niet alleen kiekjes van Zweedse landschappen en van haar werkzaamheden, maar ook af en toe een plaatje van haar gezin. We kunnen onder andere meegenieten bij gezinsactiviteiten, maar soms laat ze ook dingen zien die ze alleen met Daniel doet. De foto hierboven is daar een voorbeeld van. Kim-Lian en Daniel hebben de sport padel uitgeprobeerd. Ze schrijft erbij dat ze hem finaal heeft ingemaakt. Leuk stel!

Bron: Vriendin, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook