Hertogin Kate verrast met nieuwe haarkleur en spotgoedkoop accessoire

New year, new Duchess.

Lees ook

New year, new hair: het ging al op voor prinses Sofia van Zweden, maar ook Kate Middleton is 2022 begonnen met een kappersbezoek. En spotten we daar een verjaardagscadeautje van de kinderen?

Winters kleurtje

Door haar schitterende verjaardagsportretten hadden we het niet eens door, maar het was toch alweer een dikke maand geleden dat Kate Middleton voor het laatst in het openbaar verscheen. Ondertussen zijn de feestdagen voorbij, is er een nieuw jaar begonnen, heeft Kate haar veertigste verjaardag gevierd én een bezoekje aan de kapper gebracht. Dat viel op toen de hertogin woensdag voor het eerst weer haar opwachting maakte in het openbaar, tijdens een bezoek aan het Foundling Museum in Londen. Niets drastisch, hoor, maar haar beroemde bruine lokken zijn toch duidelijk een tintje donkerder.

hertogin Kate
Links: de Duchess op 19 januari 2022. Rechts: december 2021.

Betaalbaar verjaardagscadeau

Naast een nieuwe haarkleur werd hertogin Kate tijdens dit Londense werkbezoek ook gespot met nieuwe oorbellen. Misschien waren de sieraden een cadeautje voor haar veertigste verjaardag, meldden Britse media al snel. Wat zou betekenen dat prins William krap bij kas zit en/of George, Charlotte en Louis weinig zakgeld over hebben voor hun moeder. Royal fashion experts vogelden namelijk al snel uit dat de oorbellen in kwestie maar 2 pond (2,40 euro) hadden gekost. Ze zijn van het merk Accessorize, een zeer betaalbaar label waaraan menig tienermeisje haar kleedgeld besteedt. En zo nu en dan een hertogin, dus. Weer eens wat anders dan diamanten oorhangers!

Beeld: BrunoPress

Kates nieuwe uniform

De rest van Kates outfit hangt al langer in de kledingkast. Grappig genoeg weten genoeg royal fans altijd precies wat La Middleton draagt, maar toch is het merk van de mantel, die ze ook al in 2020 droeg, nog altijd niet achterhaald. Een zwarte pantalon en een gekleurde, open jas beginnen langzaam maar zeker het nieuwe werkuniform van de hertogin te worden.

Wel zo makkelijk voor de Duchess, zo’n vaste outfitformule, nu haar trouwe styliste Natacha Archer met zwangerschapsverlof is. Natuurlijk is er wel een invaller (zou die de spotgoedkope oorbellen hebben toegevoegd aan Kates sieradenkistje?), en zou ‘Tash’ de outfits van Kate ook al grotendeels vooruit hebben gepland. Je wordt niet voor niets de rechterhand van de hertogin van Cambridge!

Bron: Hello! Magazine, Woman & Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook