10 bijzondere dingen die je met je vriendinnen kunt doen

Lees ook

Een goede vriendschap moet je koesteren en blijven versterken. Heb jij een leuke vriendengroep, maar weet je soms niet meer wat voor activiteiten jullie moeten ondernemen? Wij hebben 10 leuke uitstapjes op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd!

Naast onderstaande leuke uitjes zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende soorten activiteiten om te doen met je vriendinnen. Op veel verschillende websites op internet vind je tal aan leuke ideeën voor uitstapjes die je kunt maken, maar ook activiteiten voor de teambuilding van je vriendengroep. Doe inspiratie op en ga op stap met je vriendinnen! 

1: Dagje wellness

Een dagje naar de spa of sauna is een perfecte activiteit voor een beetje quality-time met je vriendin(nen). Neem de tijd om even lekker tot rust te komen en bij te kletsen. Geniet van de heerlijk warme sauna’s, whirlpools en stoombaden. Een ontspannen en leuke activiteit om het contact van je vriendengroep te blijven onderhouden! 

2: Workshop schilderen

Wil je graag een keer iets anders doen dan de standaard uitjes? Dan is een workshop schilderen een heel leuk idee. Er bestaan veel verschillende soorten schilderworkshops. Kijk bijvoorbeeld eens naar de workshop ‘dikke dames schilderen’. Heel erg leuk en grappig om met je vriendinnen een middagje te doen. Ook action painting is zeker een leuke workshop om eens te volgen. 

3: Bingo

Blijf je liever thuis, maar wil je toch graag een leuke activiteit organiseren voor je vriendinnen? Ga een middag of avond bingo spelen! Laat iedereen grappige prijzen meenemen, zorg voor een bingo spel en spelen maar! Wie gaat er met de leukste prijzen vandoor? 

4: Citytrip

Zijn jullie allemaal gek op reizen? Dan is een citytrip met je vriendinnen zeker een activiteit om van je bucketlist af te strepen. Plan een middag om een mooie bestemming uit te zoeken en stap in het vliegtuig! Komen jullie er niet uit waar jullie naartoe willen? Er bestaan organisaties, zoals sprs.me, die dit voor je uitkiezen. Pas op het vliegveld hoor je waar je reis heen gaat. Let the adventure begin!

5: Thrift Shopping 

Ga met je besties op zoek naar de mooiste parels in kringloopwinkels bij jullie in de buurt. Maak een lijstje met dingen die je graag zou willen hebben en zoek in de rekken met de vintage spullen naar jouw wishlist. Ook leuk: na een middagje thrift shoppen is het ook heel leuk om de gevonden parels een nieuwe look te geven. Zoek op internet leuke thrift flip ideeën en knutsel jouw ideale garderobe in elkaar.     

6: Spelletjes weekend

Kies jullie favoriete spelletjes, haal genoeg snacks en drinken en spelen maar! Welke fanatiekeling gaat aan het einde van het weekend als echte winnaar naar huis? Leuk om bij iemand thuis te organiseren, maar ook erg leuk om een huisje te boeken voor een weekend. 

7: Lasergamen 

Als je meer zin hebt om een actief uitje te organiseren is het erg leuk om eens te gaan lasergamen. Speel in teams en werk samen om het andere team helemaal weg te spelen. Kan jij de spanning aan? 

8: Bak een taart

Of beter gezegd: hou een bakwedstrijd! Maak teams die allemaal een eigen creatie maken en kies aan het einde van de dag een winnaar. Zo hebben jullie een heel leuke middag én veel lekkers om te proeven. 

9: Bezoek een theater

Draait er een leuke musical waar jullie graag heen willen? Een avond naar het theater is een heel leuke activiteit om te doen met je vriendinnen. Ga eerst eten in een lekker restaurant en bekijk daarna een prachtig theaterstuk!

10: Boek een escape room

Voor de waaghalzen onder ons is een escape room een heel leuk uitje. Werk samen, los puzzels op en ontsnap uit de kamers. Er zijn heel veel verschillende soorten escape rooms te boeken; van eng tot sportief en van fun tot detective. Zo is er voor iedereen wel een geschikte escape room. Kunnen jullie op tijd ontsnappen? 

Beeld: Pexels

 

Laatste nieuws

Zie ook