Groot nieuws voor Jan Kooijman

'Ik ben ontzettend trots.'

Jan Kooijman heeft zijn debuutsingle gelanceerd! De acteur maakte in december bekend dat hij zijn eigen muziek gaat uitbrengen, en gisteren was het dan eindelijk zover. In de live-uitzending van de Belgische versie van Dancing With the Stars lanceerde hij zijn single Neem Me Mee. 

Neem Me Mee

Gisteren was het dan zover en lanceerde Jan zijn debuutsingle Neem Me Mee. “Mijn liedje is uit!”, deelde Jan dan ook enthousiast in zijn Instagram stories. “Ik heb net opgetreden met mijn nieuwe single Neem Me Mee bij Dancing With the Stars in Vlaanderen, en ik wilde iedereen gewoon even bedanken voor de bom aan waanzinnig lieve berichten. Dat voelt heel fijn.”

In december liet Jan op Instagram weten dat hij in alle rust al een paar jaar met een aantal mensen aan zijn liedjes werkte. “Omdat ik graag schrijf, omdat muziek enorm belangrijk voor me is, omdat mijn creativiteit zich nooit tot één discipline heeft beperkt”, vertelde hij hierover.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram)

Neem Me Mee is het eerste nummer van Jans Nederlandstalige EP Schemering, die later dit jaar verschijnt. “Ik ben ontzettend trots om mijn eerste muzikale stappen nu te delen.”

 

Acteren 

Jan stelt fans die even bang waren dat hij zou stoppen met acteren overigens meteen gerust. “Er is geen sprake van een carrièreswitch. Ik blijf natuurlijk ook acteren.”

Jan speelde eerder al in de romantische komedies Alles is zoals het zou moeten zijn en Verliefd op Cuba. Dit najaar schittert hij met onder anderen Gijs Blom en Peter Paul Muller in de dansfilm Piece of My Heart. Ook speelt hij samen met Fockeline Ouwerkerk en Jasmine Sendar in de film Zomer in Frankrijk. 

Bron: Linda, Nu.nl, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws