Dit zegt het eerste vriendje van Meghan Markle over de hertogin

'Ze was altijd al een sterke, zeer zelfverzekerde dame.'

Meghan Markle mag nu dan wel helemaal in de wolken zijn met haar Harry, de hertogin is niet altijd samen met een prins geweest. Haar allereerste vriendje, Joshua, was een doodnormale jongen, die nog precies weet hoe Meghan vroeger was.

Eerste vriendje

Meghans eerste vriendje, Joshua Silverstein, was vorig jaar te gast bij praatprogramma Lorraine on Tuesday, waar hij uitgebreid vertelde over zijn relatie met de huidige Duchess of Sussex. De twee waren pas 13 jaar toen ze verkering kregen. Joshua stelt dat hij destijds al wel wist dat Meghan grootse dingen zou bereiken.

“Je hebt altijd geweten dat Meghan grootse dingen zou gaan doen, zelfs toen ze 13 was?” vroeg de presentatrice. Joshua: “Dat wist ik, Meghan was altijd een zeer sterke, zelfverzekerde dame, het was toen al duidelijk dat ze een zeer duidelijk idee had van waar ze wilde dat haar pad haar zou brengen.”

Via via

Hoe Meghan en Joshua destijds een setje werden? “Zoals zij het vertelde, benaderde zij mij, dus ik denk dat dat op zich al heel aantrekkelijk was, dat een jonge vrouw het vertrouwen en lef had om naar me toe te lopen en me te vertellen dat ze me aantrekkelijk vond. In die tijd was dat wat kinderen deden: zij vertelde haar vrienden dat ze me leuk vond, ik vertelde haar vrienden dat ik haar leuk vond, en onze vrienden ontmoetten elkaar en regelden het, en we werden vriend en vriendin.”

Gelukkig

Zoals we weten hield de jeugdliefde tussen Joshua en Meghan geen stand. “Het moet vreemd zijn geweest toen je ontdekte dat ze met een royalty zou trouwen”, suggereert Lorraine.

“Mijn enige gedachte toen ik hoorde dat ze met Harry ging trouwen, was dat ik hoop dat ze gelukkig is,” antwoordde Joshua. “Ik heb niets dan respect voor haar en wat ze doet, ik vind het geweldig dat zij en Harry werken aan een documentaire met Oprah over geestelijke gezondheid, het is een van de grootste crises in onze wereld op dit moment.” Het is duidelijk, no hard feelings!

Bron: Mirror UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws