6x royals die prachtig ouder worden

Goede genen of dure crèmes? Zo willen wij ook wel ouder worden!

Crèmes, serums, highlighter: je kunt smeren wat je wilt om een glow à la Meghan Markle of Kate Middleton te krijgen. Maar je moet ook wel een beetje geluk hebben met je genen. Deze royals hebben het geluk zeker aan hun kant als het op mooi oud worden aan komt. Of komt het toch uit een crèmepje?

Prinses Caroline van Hanover en Monaco

Caroline
Beeld: Brunopress

In Monaco lijken de jaren langzamer te verstrijken dan wij gewend zijn als we deze foto van prinses Caroline van Hanover bekijken. De oudste dochter van prinses Grace van Monaco heeft duidelijk haar moeders goede genen geërfd. Want met haar 65 jaar heeft Caroline nog altijd een huid waar je u tegen zegt.

Sophie, gravin van Wessex

Sophie
Beeld: Brunopress

De 56-jarige echtgenote van prins Edward ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. En hoewel het aan de buitenkant nog niet echt te merken is, merkt Sophie zélf wel dat ze wat ouder wordt. Vorig jaar liet de gravin in een videogesprek met Wellbeing of Women nog weten dat de overgang ook op haar een behoorlijke impact heeft gehad. Vooral haar geheugen had het er zwaar mee. Dat weet ze goed te verbergen!

Sheikha Mozah

Sheikha Mozah
Beeld: Brunopress

Sheika Mozah van Qatar staat bekend als een van de best geklede royals ter wereld. Naast haar looks weet ze iedereen ook in haar greep te houden met haar zachte perzikhuidje. Sheika mag dan inmiddels 63 zijn, zo ziet ze er absoluut nog niet uit. Haar bijna rimpelloze gezicht doet je bijna denken dat Sheika de helft van haar oorspronkelijke leeftijd is. Wauw!

Prinses Astrid van België

Prinses Astrid
Beeld: Brunopress

Het zusje van de Belgische koning Filip staat bekend om haar elegantie en de looks die ze van haar grootmoeder, koningin Astrid van Zweden heeft geërfd. Op 59-jarige leeftijd is Astrid nog altijd fit en verschijnt ze altijd fris voor de dag. Een minimale make-up look en een elegante bob is dan ook alles wat Astrid nodig heeft om er koninklijk uit te zien.


Kroonprinses Marie-Chantal

Marie Chantal
Beeld: Brunopress

Royal netwerk, succesvol ondernemer, lieve prins, leuk gezin – Hare Koninklijke Hoogheid Marie-Chantal zit midden in haar gouden jaren. Kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland mag dan al drie jaar de vijftig gepasseerd zijn, dat is absoluut nog niet te zien aan haar uiterlijk.

Keizerin Masako van Japan

Masako
Beeld: Brunopress

Keizerin Masako is ingetogen chic en verrassend welbespraakt en ziet er absoluut nog geen 58 jaar oud uit. Masako is sinds mei 2019 keizerin van Japan. Voor ze door haar huwelijk kroonprinses werd, werkte Masako als diplomaat. De keizerin is veel meer dan een schoonheid. Ze is heel intelligent, haalde haar bul aan Harvard en spreekt vijf talen. Wat een vrouw!

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws