[Gesloten] Winactie! Maak kans op vrijkaarten voor de romantische komedie ‘Marry Me’

Beau Monde geeft vrijkaarten weg voor de nieuwste film met Jennifer Lopez!

Lees ook

Binnenkort een bioscoopje pakken? Vanaf 10 februari is de romantische komedie ‘Marry Me’ op het witte doek te zien. Beau Monde geeft 5 keer 2 vrijkaarten weg!

Marry Me

De nieuwste romcom met Jennifer Lopez in de hoofdrol gaat over zangeres en superster Kat Valdez en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma). Ze zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld en staan op het punt om te trouwen tijdens een concert, terwijl al hun fans toekijken. Tussen die fans staat ook Charlie Gilbert (Owen Wilson), een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter is meegesleept naar het optreden.

Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie ontdekt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek… Kat maakt de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Wil je zien!

Maak kans op vrijkaarten!

Vanaf 10 februari (precies op tijd voor Valentijnsdag) draait Marry Me in de bioscoop. Beau Monde geeft 5 x 2 vrijkaarten weg.

Deelnemen is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in vóór 17 februari 2022 en je maakt vanzelf kans. Winnaars ontvangen bericht.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Maak kans op 2 vrijkaarten voor 'Marry Me'

Beau Monde mag 5 x 2 vrijkaarten voor de nieuwste romantische komedie met Jennifer Lopez weggeven.

Voorwaarden

Meedoen? Leuk! Let wel even op onze voorwaarden: Deze actie loopt tot en met 17 februari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Good luck!

Beeld: © Universal Pictures International

Laatste nieuws

Zie ook