Carole Middleton deelt kiekje met Kate uit de oude doos

Carole vierde gisteren haar verjaardag.

Lees ook

Carole Middleton vierde gisteren – tegelijk met onze prinses Beatrix – haar verjaardag. De moeder van Kate Middleton mocht 67 kaarsjes uitblazen en postte ter ere van deze bijzondere dag een oude foto op Instagram, waarop we een kleine Kate spotten.

Feestwinkel

Carole Middleton staat aan het hoofd van het familie feestartikelenbedrijf Party Pieces. Dit bedrijf wordt al jaren door de familie Middleton gerund en is ontstaan toen er ooit een kinderfeestje voor kleine Kate georganiseerd moest worden. “Alles wat ik kon vinden waren standaard clownsbordjes. Ik realiseerde me dat er een gat in de markt was voor feestartikelen die niet te duur zijn, maar die er wel goed uitzien, dus ik besloot ze zelf te ontwerpen”, vertelde Carole ooit in een interview met The Daily Mail.

Vroeger

Daarom is het zo gek nog niet dat er op het Instagram-account van Party Pieces nu een foto uit de oude doos wordt gedeeld. “Een gelukkige verjaardag voor de extraordinaire feestplanner! We hopen dat je de meest magische dag hebt”, klinkt het bij de foto, die door een collega van Carole is gepost. Op de kiek zien we Kate, toen zeven jaar oud, helemaal in feeststemming met hoed en toeter. Zus Pippa en broer James staan er vrolijk achter met armen in de lucht, en op de voorgrond schittert trotse moeder Carole.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Party Pieces (@partypieces)

Januari feestmaand

Januari was niet alleen de geboortemaand van Kates moeder, maar ook van Kate zelf. Op 9 januari werd de hertogin namelijk 40 jaar en dat was natuurlijk reden voor feest. “Het is geen verrassing dat ik van januari heb leren houden; het is het begin van een nieuw jaar en de tijd om gezonde gewoonten in te voeren, en voor mij is het de maand van mijn verjaardag, dus er is alle reden om het met geliefden te vieren”, aldus Carole.

Bron: Honey Nine | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook