Romantisch: Sylvie Meis doet unieke photoshoot in NYC met manlief Niclas Castello

Een waar kunstwerkje, dit stel.

Lees ook

Als je een lief hebt die een beetje camera shy is, dan weet je dat het niet makkelijk is om hen ervan te overtuigen tóch even te poseren voor je Instagram. Sylvie Meis weet er alles van. Maar vandaag doken er kiekjes op van een wel héél bijzondere shoot van de presentatrice en grote liefde Niclas Castello in New York City.

Cameraschuw

Sylvie Meis stapte anderhalf jaar geleden in het huwelijksbootje met kunstenaar Niclas Castello. Hoewel Sylvie niet bepaald cameraschuw is, poseert Niclas vrijwel nooit met haar. Ook op Sylvies Instagram zien we alleen foto’s van zijn achterhoofd. Toch hebben de twee vandaag samen geposeerd, bij een expositie van Niclas in New York.

Groot gouden blok

In New York vond eerder vandaag de onthulling van Niclas’ kunstwerk de ‘Castello CUBE’ plaats. Het is een vierkant blok van 24-karaats goud, dat maar liefst 186 kilo weegt en vanuit Zwitserland naar Amerika is vervoerd. Het heeft een waarde van 10 miljoen euro en Niclas heeft er 4500 (!) uur aan gewerkt. Nog nooit eerder is er zoveel goud voor een kunstwerk gebruikt. Het was een aantal uur te bewonderen in Central Park in New York, voor het naar een geheime locatie werd gebracht. Er kwamen veel fotografen op af om het spektakel vast te leggen.

sylvie meis niclas castello
Echte liefde: Sylvie en Niclas delen een veelbetekenende blik in The Big Apple. (Beeld: BrunoPress)

Samen op de foto

Normaal gesproken staat Sylvie overal waar ze komt in de spotlights. Toch liet ze dat vandaag eerst over aan haar man. Hij vertelde uitgebreid over zijn kunstwerk, dat volgens hem “een toonbeeld is voor de zon, het licht en het goede”. Na de formaliteiten was het tijd voor een korte fotoshoot, waarbij Sylvie en Niclas ook samen poseerden. Het leverde prachtige beelden op. Wij zwijmelen er helemaal bij weg en hopen in de toekomst meer van Niclas te zien!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook