Dit zijn de huisregels van de Cambridge’jes

Het is niet allemaal lang leve de lol bij de Cambridge'jes thuis.

Prins William en Kate Middleton zijn het toonbeeld van vriendelijkheid. Tijdens evenementen verschijnen ze altijd met een glimlach van oor tot oor en lijken ze heel ontspannen. Toch is het in huize Cambridge niet altijd lang leve de lol. De ouders van George, Charlotte en Louis houden er namelijk een paar strenge huisregels op na. 

Regels

Hoewel prins William en Kate bij het opvoeden van hun drie kinderen worden geholpen door een nanny, brengen ze het liefst zo veel mogelijk tijd met ze door. Zo worden de hertog en hertogin van Cambridge regelmatig gespot als ze hun kinderen van school halen en houden ze ervan om samen te knutselen, bakken en in de tuin te spelen.

Volgens experts zijn de Duke and Duchess dan ook vrij ontspannen ouders, maar dat betekent niet dat de prinsjes en prinses alles kunnen doen wat ze maar willen. Volgens een insider gelden er een paar strenge huisregels in Kensington Palace, het huis van de Cambridge’jes. 

Verboden

De nummer 1 regel in huize Cambridge luidt: niet schreeuwen. “De kinderen mogen absoluut niet schreeuwen. Doen ze dit wel, dan worden ze bij de ander(en) weggehaald”, wist een bron te vertellen aan The Sun. In plaats van naar hun slaapkamers of naar de hoek gestuurd te worden, hebben de Cambridge’jes een andere ‘straf’: een gesprek op de bank. “Het ondeugende kind wordt bij de ruzie weggehaald en rustig aangesproken door Kate of William”, legt de insider uit.

Kate en William delen geen corrigerende tikken uit en spreken de kinderen niet stevig toe. Ook voor de royal parents geldt namelijk dat schreeuwen uit den boze is. Daarom proberen ze hun kinderen altijd op een rustige manier aan te spreken en tot een oplossing te komen.

Over gevoelens praten

De Cambridge’jes sporen hun kinderen aan om in plaats van te schreeuwen over hun emoties te praten. “De kinderen worden aangespoord om over hun gevoelens te praten. Ze uiten hun zorgen over schoolvakken, een zwemles, lastige balletmanoeuvre, gemiste tennisrally of het zien verhongeren van kinderen in een tv-reclame”, vertelt een bron aan OK!. “Er volgt altijd een gesprek en er wordt een oplossing gevonden.”

Bron: Mirror, OK! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws