Cara Delevingne deelt haar ultieme geheim voor een stralende huid

Een droge huid is met dit goedje verleden tijd.

Lees ook

Het liefst gaan we altijd met een gezonde glans op ons gezicht door het leven, maar in de winter is dit een behoorlijke uitdaging. Een droge huid, uitgedroogde lippen en de hele rambam liggen al snel op de loer. Gelukkig heeft model Cara Delevingne hét wondermiddel voor een stralende huid

Nieuw alternatief voor Elizabeth Arden

We hebben allemaal al weleens gezocht naar de oplossing voor deze winterproblemen bij onze huid. Dat heeft ons onder andere naar de Elizabeth Arden Eight Hour Cream geleid (ja, die favoriet van Kate Middleton). Lo and behold: we hebben nog een product gevonden dat erg goed helpt én behoorlijk voordelig is. Het gaat om de Egyptian Magic’s All-Purpose Skin Cream. Het wordt al meer dan dertig jaar gemaakt en is ook in Nederland op verschillende plekken te koop.

Altijd mee in de tas

Misschien heb je de herkenbare wit-blauw-rode verpakking van de Egyptian Magic Cream al weleens op je social feed voorbij zien komen. Verschillende celebs zweren namelijk bij dit product, onder wie Kate Hudson en Ashley Benson. Ook Cara Delevingne is groot fan. In een interview met Teen Vogue in 2017 zei ze zelfs dat ze altijd een klein potje van deze crème in haar tas meedraagt.

Multifunctioneel

Waar kun je deze crème allemaal voor gebruiken? Het is een multi-purpose cream, die je volgens het merk zelf onder andere kunt gebruiken om je huid zachter te maken, je nagelriemen te verzorgen en littekens te laten vervagen. Ook kun je het inzetten als lippenbalsem of haarproduct. De formule bestaat uit een mix van oliën, honing en bijenwax. Als je het aanraakt, voelt het eerst net als vaseline. Door de vele oliën die erin zitten, smelt het echter op het moment dat je het op je huid of in je haar wrijft.

Niet alleen celebs zweren bij dit product: ook de reviews van andere gebruikers zijn erg positief. Sommigen benoemen zelfs dat ze het als highlighter gebruiken, omdat ze de glans zo mooi vinden. Wij zijn erg benieuwd! Goed nieuws: de cream is bij meerdere winkels in Nederland te koop, waaronder bij Zalando. Get it while you can!

Bron: Grazia Daily, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook