Angela Groothuizen doet boekje open over Tinder-avonturen

'Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn', aldus de zangeres.

Lees ook

Angela Groothuizen zag vorig jaar haar jarenlange relatie met de vader van haar vier kinderen stranden. Na een paar maanden in zak en as te hebben gezeten, besloot Angela het daten weer op te pakken. 

Snoepwinkel

In gesprek met Nouveau vertelt de zangeres en presentatrice dat ze Tinder heeft gedownload. Na een half jaar alleen maar bij de pakken neer te hebben gezeten, besloot Angela dat het tijd was om door te gaan. De breuk met haar man heeft ze achter zich gelaten en inmiddels wordt er flink geswiped op Tinder. Hoe dat haar bevalt?  “Een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand voor swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers“, vertelt Angela.

Jonge mannen

Aan Weekend vertelde de zangeres eerder al dat ze wel met een valse naam en foto op de app te vinden is. “Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben, en als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.”

“Het maakt me niet uit of mensen mijn manier van leven choquerend vinden. Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk. (…) Daarom eindig ik ook met: kom van die bank af en schrijf je in! Breng de fun weer terug in je leven”, aldus Angela.

Bron: Tips en Weetjes, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook