David Beckham doet bizarre onthulling over eetgewoonten Victoria Beckham

Wait, what?

De Beckhams hebben het goed voor elkaar: een gelukkig gezinnetje, vier prachtige kinderen, besties met de royals… een echt droombestaan! Om van hun looks nog maar niet te spreken. Maar leven als een Beckham is hard werken – en soms een beetje bizar. David deed recentelijk namelijk een bijzondere onthulling over de eetgewoonten van Vic.

Wijnen met Beckham

David was onlangs te gast bij de River Café Table 4-podcast. Daar vertelde hij over zijn liefde voor koken en lekker eten. “Ik kan soms emotioneel worden van lekker eten en wijn. Als ik iets geweldigs eet, wil ik dat iedereen het probeert”, aldus de ex-voetballer. Daarna verschuift het gesprek naar de eetgewoonten van Victoria.

“Helaas ben ik getrouwd met iemand die de laatste 25 jaar altijd hetzelfde heeft gegeten. Vanaf het moment dat ik haar leerde kennen, eet Victoria alleen maar gegrilde vis en gestoomde groenten. Ze wijkt daar zo goed als nooit van af”, zegt David.

Uitzondering op de regel

Komt het dan écht nooit voor dat Victoria iets anders eet? Ze heeft blijkbaar één keer een uitzondering gemaakt, wat voor David ‘een van zijn mooiste herinneringen’ is. “Ze was zwanger van Harper. Het was geweldig, ze nam iets van mijn bord en at het op. Het was een van mijn favoriete avonden. Ik herinner me niet meer wat het was, maar ik kan wel zeker zeggen dat ze het sindsdien niet meer gegeten heeft.”

Brood met zout

Victoria heeft zelf al weleens uit de doeken gedaan dat ze niets eet dat in olie of boter gebakken is. Ook neemt ze nooit sausjes bij haar maaltijden, eet ze geen rood vlees en consumeert ze geen zuivelproducten. Ze heeft ook verteld wat – naast de gestoomde vis en gegrilde groenten – haar favoriete maaltje is: een stuk volkorenbrood met wat zout erop. Ook maakt ze op haar verjaardag altijd een uitzondering en eet ze een taart die helemaal uit fruit bestaat. Een ding kun je in elke geval wel zeggen: Victoria’s discipline en dedication zijn bewonderenswaardig.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws