Wéér laat een ex van prins Albert zich uit over prinses Charlene

'Albert is nog steeds mijn sprookjesprins.'

Lees ook

Het is nooit saai in Monaco. Eerst liet Nicole Coste, voormalige liefje van prins Albert, al van zich horen, en nu is er weer een andere ex die een boekje opendoet.

Simona Tagli

Simona Tagli, een oude scharrel van prins Albert, heeft namelijk ook wat te zeggen over prinses Charlene. Tagli en Albert kennen elkaar sinds 1998, toen zij nog een rijzende ster was op de Italiaanse televisie. Dat haar liefdesleven met prins Albert een mooie periode in haar leven was, schuift ze ook niet onder stoelen of banken. In het Duitse tijdschrift Bild is ze dan ook openhartig over de liefde die ze nog steeds voor hem voelt. “Ik draag Albert nog steeds met heel veel liefde in mijn hart. Hij is een sprookjesprins. Albert hield vooral van mijn vrouwelijkheid, mijn sexappeal. In bed was de prins zeer hartstochtelijk.”

Handelen in crisistijd

Het moge duidelijk zijn dat ze haar sprookjesprins nog niet vergeten is. Hoewel Albert nu een paleisje-boompje-beestje heeft met Charlene, houdt Tagli haar ex-droomprins nog goed in de gaten. Ze is dan ook niet te spreken over hoe Charlene de familie behandelde tijdens haar gezondheidscrisis. “Ik heb Charlene een keer ontmoet op een bal van het Rode Kruis. Ik had medelijden met haar toen ze in 2021 zo lang wegbleef van haar kinderen vanwege haar gezondheidsproblemen – maar als moeder kan ik het nog steeds niet begrijpen”, stelt Tagli.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Simona Tagli (@simona_tagli_official)

Onverwacht debuut

Prins Albert wordt de laatste tijd op de voet gevolgd door zijn exen. Onlangs zagen we nog hoe Nicole Coste, een andere ex van Albert en de moeder van zijn zoon Alexandre, de royal festiviteiten rondom Saint-Dévote bijwoonde, terwijl ze volgens Bild niet was uitgenodigd. Iets wat Tagli zelf nooit zou doen, zo vertelt ze. “Ik heb vaak in de kerk gebeden. Zo’n actie zou nu niet in me opgekomen zijn. Olifant in een porseleinwinkel. Dat is niet mijn stijl. Maar… wie niet waagt, die niet wint.”

Bron: Bild, Royalty Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook