Babynieuws! Kylie Jenner bevallen van tweede kindje

Beschuit met muisjes!

Lees ook

Babynieuws uit realityland! Kylie Jenner en Travis Scott zijn voor de tweede keer ouders geworden. Op Instagram deelt de Jenner-telg een lieve foto van hun pasgeboren kleine spruit. 

Tweede kindje

Op een paar zwangerschapsfoto’s na hield Kylie Jenner haar zwangerschap ook dit keer behoorlijk privé. De geruchtenmolen draaide dan ook al weken overuren: zou ze al bevallen zijn? Op Instagram geeft Kylie herself nu duidelijkheid: op 2 februari 2022 is ze opnieuw moeder geworden (een dag na de vierde verjaardag van dochter Stormi). Ze deelt het vrolijke babynieuws met een prachtige zwart-witfoto van de handjes van Stormi en haar pasgeboren baby.

Kylie
Beeld: Instagram @kyliejenner

It’s a…

Veel schrijft Kylie niet bij de lieve foto van haar twee kinderen. Naast de prachtige geboortedatum van haar tweede kindje deelt ze alleen nog een blauw hartje. De kleur van het hartje zou er dan ook op kunnen wijzen dat ze een zoontje heeft gekregen. Hoe Kylie en Travis hun tweede kindje hebben genoemd, is ook nog steeds een raadsel.

Felicitaties

In no time stromen de likes en felicitaties binnen onder de foto van Kylie. Het kiekje is inmiddels meer dan dertien miljoen (!) keer geliket en eronder zijn de meest lieve reacties te lezen. Zo schrijft grote zus Kourtney Kardashian: “Mommy of two life ❤️🙏🏼🙏🏼” Ook zussen Khloé en Kim laten een hoop blauwe hartjes achter onder Kylies foto. Moeder Kris Jenner heeft alvast een te schattige bijnaam voor haar nieuwe kleinkind: “Angel Pie.” Lief!

Bron: Instagram @kyliejenner | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook