Aha: zo kleedt Kate zich in het dagelijks leven

Hertogin Kate kan ook echt alles dragen!

Een tiara hier, een galajurk daar. Door alle koninklijke festiviteiten is het soms moeilijk voor te stellen hoe hertogin Kate er zonder alle blingbling uitziet. Gelukkig wordt ze af en toe ook nog gespot tijdens normale, off-duty activiteiten, zoals een dagje winkelen. 

Alledaagse kloffie

Door alle koninklijke accessoires en make-up vergeten we bijna dat Kate ook maar een mens is. En dat ze ook haar eigen klusjes zelf moet (of wil) doen, zoals het kopen van kleding. De paparazzi uit Londen zijn maar al te blij met de beelden, want het gebeurt maar zelden dat de hertogin in haar alledaagse kloffie wordt gespot.

Tijdens een bezoekje aan het warenhuis Peter Jones in de wijk Chelsea is de hertogin te zien in een casual maar stijlvolle outfit. Ze combineert een skinny jeans met een blauwe Ralph Lauren-trui, een Massimo Dutti-jas en laarzen van het werk Blundstone. Met haar losse haren en mondkapje is de hertogin bijna onherkenbaar.

Bekijk de foto HIER (via Harper’s Bazaar)!

Koninklijke outfit

Hoewel Kate zich buiten haar royal taken om heel gewoontjes kleed, droeg ze de dag ervoor nog een typische, keurige koninklijke outfit. Voor een bezoek aan de Trinity Buoy Wharf was de hertogin gehuld in een grijze Catherine Walker-jurk. Die combineerde ze met een zwarte tas, zwarte panty en zwarte laarzen.

Kate-middleton

Kijk, in een kenmerkende coat dress en met die diamanten verlovingsring herkennen we Kate Middleton wél in een oogopslag. De grijze jas komt je misschien bekend voor. De Duchess of Cambridge droeg hem ook al eens in 2019. Toen combineerde ze de stijlvolle jas wederom met een zwarte panty en zwarte laarzen. Zo zie je maar weer, van royally chic tot casual chic ,hertogin Kate kan ook echt alles dragen!

Bron: Harpers BAZAAR | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws