Wauw, wat wordt de kleindochter van prinses Anne al groot!

Een zeldzaam uitstapje voor Mia Tindall.

Lees ook

Een zeldzaam moeder-dochter uitstapje voor Zara Tindall en haar oudste dochter Mia! De passie voor paardrijden wordt met de paplepel ingegoten bij de kleindochter van prinses Anne.

 

Mia Tindall

De oudste dochter van Zara en Mike Tindall vierde vorige maand alweer haar achtste verjaardag. Dat de royal kids razendsnel opgroeien, laten ook de nieuwste foto’s van Mia Tindall zien. De achterkleindochter van Queen Elizabeth verschijnt niet vaak in beeld, maar woonde afgelopen week met haar moeder paardenraces in Cheltenham bij. Het is duidelijk dat we met vier generaties paardenmeisjes te maken hebben: na de Queen, prinses Anne en Zara lijkt ook Mia zich uitstekend te vermaken tussen de racepaarden. Al voelt ze zich toch het meest op haar gemak in de buurt van haar moeder.

Zara en Mia Tindall bij de Cheltenham Racecourse, 2022. Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Waar Olympisch ruiter Zara haar dochter warm probeert te maken voor de paardensport, doet Mia’s vader hetzelfde op het rugbyveld. Als voormalig professioneel rugbyspeler neemt Mike Tindall zijn dochter graag mee naar een sportwedstrijd, en dat vindt ze héérlijk. “Mia is echt een vaderskindje, het is ongelooflijk”, zei Mike er vorig jaar zelf over. Het kan niet anders dan dat de kleindochter van prinses Anne ook een groot hart voor de sport krijgt: maar wordt ’t rugby, paardenraces of toch heel iets anders?

De Tindalls

Mia is de oudste van de drie kinderen van Zara en Mike. Haar zusje Lena wordt in de zomer vier jaar oud, haar broertje Lucas viert in maart zijn eerste verjaardag. Net als hun moeder en oom Peter Philips hebben de Tindalls geen koninklijke titel meegekregen, en als nummers 22, 23 en 24 in de lijn van de troonopvolging is een leven in de royal spotlights ook uitgesloten. Maar reken maar dat we Mia en haar siblings regelmatig op een tribune zullen zien! Of toch op het sportveld zelf?

“Sport is altijd een onderdeel geweest van onze levens en van onze jeugd”, zei Zara zelf over haar opvoeding in 2014. “Ik denk dat het heel belangrijk is dat ieder kind die mogelijkheid krijgt. Ik denk dat wij het van onze ouders hebben gekregen en ik hoop dat we het door kunnen geven aan Mia.” Als de lat maar niet te hoog ligt, met een moeder die een zilveren Olympische plak heeft en een vader die het Engelse rugbyteam de World Cup hielp winnen…

Bron: Elle FR, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook