Roxeanne Hazes maakt tongen los met BH-loos kiekje

#freethenipple

Lees ook

Lekker jezelf zijn op Instagram: Roxeanne Hazes weet vaak het goede voorbeeld te geven. Ook deze week deelde de zangeres een stunning en spraakmakende foto.

Free the nipple

Op Instagram poseert Roxeanne met haar prachtige rode coupe en een beeldige groene top. “Gisteren had ik een heel grappige caption bedacht, maar die ben ik vergeten”, schrijft ze bij het plaatje. Even later schiet het onderschrift haar weer te binnen: “Oja, ik weet ‘m weer. Mijn nieuwe lingerielijn by gea’ngonnie komt soon online. #freethenipple.”

 

Beha vergeten

Waar wij ons vooral afvragen waar die geweldige groene top van is, valt het enkele van Roxeannes volgers op dat de zangeres er geen beha onder draagt. “Bh ook vergeten…”, schrijft iemand onder het kiekje. “Als ik jou was zou ik ’n bh aandoen”, reageert een ander.

Gelukkig zijn er tal van volgers die wél begrijpen waarom Roxeanne het martelwerktuig dat een beha heet even links laat liggen. “Lekker hoor! Ik gooi ze na tienen altijd los”, grapt iemand. “Helemaal voorstander van free the nipple. Al een jaar Toos BH-loos”, deelt een andere volger. Ook liefje Erik Zwennes kan het kiekje van zijn vriendin wel waarderen: “Stukje schwung en flair naar de mensen toe 👏❤️.” You go, Roxeanne!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook