Zo kleden de royals zich in de kleuren van de liefde

Voor inspiratie kijken we in de kledingkast van koningin Mathilde, hertogin Kate en koningin Maxima.

Lees ook

Heb jij een date in het verschiet en wil je er op je best uitzien? Of ben je benieuwd hoe de royals zich kleden voor een romantische gelegenheid? Gelukkig is er een hoop inspiratie te vinden waar je wel even zoet mee bent, zoals bij de koningshuizen van België, Engeland en uiteraard Nederland – met fashion queen Máxima voorop! 

Koningin Mathilde

Koningin Mathilde brengt ons altijd een hoop outfit inspiratie. Of het nu gaat om comfortabele kleding – van een co-ord of jumpsuit, of juist wat chiquer: Mathilde weet hoe je je moet kleden voor iedere gelegenheid. Neem nou deze outfit, die Mathilde droeg tijdens een bezoek aan de sultan van Oman. Het donkerrode ensemble staat haar prachtig, en zelfs het mondkapje kleurt er precies bij.

Bron: Brunopress

Romantisch en stijlvol, zo kunnen we deze outfit van Mathilde het beste omschrijven. De trui past perfect bij de rok, net als de tas en schoenen. Door goed op de details te letten, krijg je een outfit waar je in straalt!

Outfit-kleur-van-de-liefde
Bron: Brunopress

Hertogin Kate

Roze kan een opvallende kleur zijn, maar hertogin Kate laat zien hoe je hem helemaal eigen maakt. De jas in bubblegum-roze combineert ze namelijk met een zwarte broek en idem tas. Hiermee is de jas een eyecatcher, zonder dat het heel veel kleur schreeuwt. En wat staat het haar beeldig!

kleuren-liefde
Bron: Brunopress

Enne, dat trucje gebruikte ze in 2018 ook, toen ze zwanger was van prins Louis. Bij een klassieke donkerroze jas gebruikte ze ook zwarte accenten om het meer een geheel te maken. Oordeel zelf maar, is deze outfit ook zo geslaagd?

kleuren-liefde
Bron: Brunopress

Koningin Máxima

Als fashion queen doet Maxima haar naam iedere keer weer eer aan. Ook in deze donkerrode outfit, dat prachtig staat bij haar blonde lokken. Vind je alles in dezelfde kleur iets te heftig? Combineer dan net als Máxima verschillende tinten met elkaar. Zo krijg je toch een mooi geheel.

Outfit-kleur-van-de-liefde
Bron: Brunopress

Roze, rode of paarse kleuren zijn dus zeker een must om in je kledingkast te hebben. Om te dragen tijdens een date, maar ook om je meer zelfvertrouwen te geven. Wist je bijvoorbeeld dat de kleur rood staat voor krachtig, liefde en warmte? Een perfecte kleur om een keer te dragen naar je werk wanneer je net dat extra zetje nodig hebt. Is rood je net een stap te ver? Dan heb je aan paars ook een goede, want dit staat voor intelligentie en verfijning.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook