Wil je niet missen: Charlotte Tilbury geeft vanavond een gratis online masterclass met Kate Moss

Charlotte Tilbury leert je vanavond de fijne kneepjes van het vak.

Wil jij je make-up skills naar een hoger niveau tillen? Dan hebben we een heel goede tip! Vanavond geeft Charlotte Tilbury namelijk een masterclass met niemand minder dan stijl- en beautyicoon Kate Moss. Enne, daar kan jij bij zijn voor nop! 

Online masterclass

Nog geen plannen voor vanavond? Geen probleem! Vanavond kun je de online masterclass Beautiful moments with Kate Moss and Charlotte Tilbury streamen. Tijdens dit exclusieve event krijg je te zien hoe je verscheidene make-uplooks creëert. Zo zal Sofia Tilbury demonstreren hoe je de skin look van Kate Moss aanbrengt en showt visagist Kelechi Onuoha hoe je die van Jourdan Dunn doet.

Tijdens de masterclass vertellen Charlotte en Kate ook meer over hun favoriete momenten en zullen ze behind the scenes laten zien. De masterclass begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is gratis! Let wel op, de tickets zijn dan wel gratis, maar niet ongelimiteerd. Bemachtig een kaartje op de website van Charlotte Tilbury.

Beautiful Skin Foundation

Eerder dit jaar lanceerde Charlotte Tilbury haar nieuwe foundation: Beautiful Skin. En een lancering van een nieuwe lijn, dat doet de beauty entrepreneur niet stilletjes. Dit deed ze met een line-up van talentvolle Britse vrouwen: met model Jourdan Dunn, actrice Phoebe Dynevor en Kate Moss.

Charlotte zag een gat in de markt voor een medium dekkende huidverzorgings- en foundation hybride die naast haar transparante soft-focus glow primer, Wonder Glow, en volledig dekkende, natuurlijk matte AIRBrush Flawless foundation moest komen. En zo werd de Beautiful Skin Foundation geboren. De vegan friendly foundations zijn verkrijgbaar in 30 tinten in een recyclebare tube.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

B

Laatste nieuws