Dit zijn de zes bestverkochte beautyproducten ter wereld

Deze producten vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Met het gigantische aanbod van beautyland kan het soms best lastig zijn om het beste product te kiezen. Stiekem is het geen moeilijke klus, en hoef je alleen maar te kijken naar de bestverkochte producten. Let wel op: ze hebben een groot ‘wil-ik-hebben’-gehalte! 

1. The Créaline H20 Solution micellaire van Bioderma

beautyproduct-bioderma

Créaline H20 Micellair, Bioderma, €14,90

Meerdere topmodellen zweren bij dit reinigingsproduct voor een zuivere huid. Wat het product zo fijn maakt, is dat je het zowel in de ochtend als in de avond kunt gebruiken. In de ochtend krijgt je huid door de decongestivum-kracht een verfrissend gevoel, en in de avond verwijdert het alle sporen van make-up. Kortom, onmisbaar in je beautyroutine!

2. Charlotte Tilbury Lipliner

beautyproduct-charlotte-tilbury

Lip Cheat, Pillow Talk, Charlotte Tilbury, €22,00 

De Pillow Talk-collectie van Charlotte Tilbury was meteen een groot succes, en met name de lipliner veroverde veel harten. Wat deze lipliner zo bijzonder maakt, is dat de romige textuur helpt de lipcontour te benadrukken en lippenstift op zijn plek te houden. Het resultaat: perfecte lippen die er de hele dag goed uitzien.

3. Advanced Night Repair serum van Estée Lauder

beautyproduct-estee-lauder

Advanced Night Repair, Estée Lauder, 30ml, €88,00

Heb jij dit wondermiddel al op je kaptafel staan? Hoewel het flesje niet groot van stuk is, heeft het wel magische krachten voor je huid. De formule bevat hyaluronzuur en antioxidanten, waarmee tekenen van veroudering vertraagd worden. Het serum werkt als een beschermend schild voor de huid, waar je meteen resultaat van ziet.

4. Better Than Sex van Too Faced

beautyproduct-too-faced

Better Than Sex, Too Faced, €25,50

Hallo, knappe wimpers! Met de Better Than Sex van Too Faced worden je wimpers gehydrateerd en verstevigd met verrijkte acaciahoning en collageen. Door de zandlopervormige borstel – die de rondingen van een vrouw nabootst – en de zwarte pigmentatie worden je wimpers een ware showstopper.

5. The Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask van The Body Shop

beautyproduct-the-body-shop

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, The Body Shop, 75ml, €20,00

Dit masker is geïnspireerd op Ayurvedische tradities en heeft een magische werking voor je huid. Het ontgiftende masker – want zo kunnen we het wel noemen – zorgt ervoor dat alle onzuiverheden op je huid binnen enkele minuten weg zijn. Het zuivert de huid en geeft een prachtige glow, precies zoals we dat willen!

6. Rosehip Oil van Trilogy

beautyproduct-trilogy
Certified Organic Rosehip Oil, Trilogy, €23,59

Herken je het product? Hertogin Kate Middleton is hier groot fan van, en dat is met een goede reden. Het product is namelijk volledig biologisch en bevat voor tachtig procent uit essentiële vetzuren, vitamine E en antioxidanten. Doe een paar druppels van deze elixer in je beautyroutine en merk hoe zacht, gehydrateerd en verzorgt je huid wordt. Er schijnt iedere 20 seconden een flesje over de toonbank te gaan. We kunnen niet wachten om hem te gebruiken!

Bron: Vogue | Beeld: Pexels

Laatste nieuws