Beyoncé kust lange lokken vaarwel met nieuwe coupe

We trekken meteen een sprintje naar de kapper!

Lees ook

Beyoncé kennen we natuurlijk van haar bruine lange lokken, vaak in een krul of helemaal stijl. Hoewel we maar al te graag zo’n coupe à la die van Bey willen hebben, was de zangeres er blijkbaar klaar mee. Voor de verandering heeft ze zichzelf namelijk een heel andere coupe aangemeten. En wat staat het haar goed! 

Nieuwe coupe

Dat Beyoncé alle haarstijlen kan hebben, daar waren we al van overtuigd. Toch hadden we in de verste verte niet zien aankomen dat ze haar lange lokken ooit vaarwel zou kussen. Beyoncé staat op het podium immers altijd met haar haar te schudden, in krullende vorm zoals bij Coachella of bij de Formation-tour. Met haar nieuwe coupe gaat dat waarschijnlijk wat lastiger worden.

Korte bob

Op Instagram deelt de zangeres een paar kiekjes van de nieuwste collectie van Ivy Park x Adidas. Naast dat ze ook voor een andere look heeft gekozen – de zangeres heeft opvallende zware eyeliner boven haar ogen en een rode gloss op de lippen – is het vooral haar haar dat opvalt. Queen Bee heeft namelijk een korte bob met pony. De nieuwe coupe was waarschijnlijk al genoeg verandering, dus de kleur is hetzelfde gebleven: warm honingblond met een prachtige glans. Wat staat het haar goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark)

We kunnen wel stellen dat Beyoncé een heuse transformatie heeft ondergaan, en we vragen ons stilletjes af of het geen pruik is. Want haar dat zo mooi glanst, dat kan toch niet echt zijn? Maar zoals altijd ziet de zangeres eruit door een ringetje te halen, dus het zal ons niet verbazen als het wel haar nieuwe haarstijl is. Als er iemand is die nooit een bad hair day heeft…

Bron: Grazia Daily | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook