Meghan Markle over haar Valentijnsdag vóór ze prins Harry ontmoette

Wat deed Meghan op Valentijnsdag voor ze prins Harry ontmoette?

Lees ook

Meghan Markle mag nu dan wel helemaal in de wolken zijn met haar Harry, de hertogin is niet altijd samen met een prins geweest. Voordat ze prins Harry ontmoette, in 2015, vierde ze haar Valentijnsdag namelijk nog heel anders.

Blog

Voordat Meghan haar Hollywood-leven omruilde voor een leven als royal, had ze een eigen blog genaamd The Tig. Hierop schreef de hertogin over van alles, waaronder over haar acteerwerk voor de populaire serie Suits. Maar ook onderwerpen als lifestyle en de liefde bleven niet onbesproken op haar blog. Zo schreef ze in 2015 zelfs over wat haar plannen voor Valentijnsdag waren.

Valentijnsdag

Een romantische Valentijnsdate met prins Harry stond toen nog niet op de planning, maar dat betekende niet dat Meghan geen Valentijnsdag vierde. Ze schreef: “Ik denk dat je je eigen Valentijn moet zijn. Ik denk dat je dat mooie diner moet koken, zelfs als je alleen bent, je favoriete outfit moet dragen, bloemen voor jezelf moet kopen, en de eigenliefde moet vieren die vaak verward raakt als we ons richten op wat we niet hebben.”

Wat Meghan die dag deed? Rennen door de straten van New York en ondertussen wat cocktails drinken die matchten met haar nieuwe roze schoenen. “Die schoenen waren trouwens een cadeau aan mezelf”, vervolgde Meghan haar blog. “Omdat ik hard heb gewerkt, omdat ik niet ga wachten tot iemand de dingen voor me koopt die ik begeer (en dat wil ik ook niet), en omdat ik mezelf net zo goed wil verwennen als ik degenen die me het dierbaarst zijn behandel. Want ik ben mijn eigen grappige Valentijn.” Twee jaar later, in 2017, kondigde Meghan haar verloving aan met prins Harry en dat betekende ook meteen het einde voor haar blog The Tig.

meghan en Harry
Meghan Markle en prins Harry. Beeld: Brunopress

Blog opnieuw lanceren

Echter, er wordt gespeculeerd dat Meghan haar blog misschien weer nieuw leven in wil blazen. LA advocaat Marjorie Witter Norman diende vorig jaar namelijk een aanvraag in om de blog als handelsmerk te registeren, zo melden bronnen aan Daily Mail. En omdat Meghan nu al bijna twee jaar is teruggetreden als royal, zou het zomaar eens kunnen dat ze de blog op een dag opnieuw lanceert. Wij zijn benieuwd!

Bron: Mirror UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook