Leuk babynieuws voor Kate Middleton

Hoera!

Lees ook

Kate Middleton is haar Valentijnsdag vanochtend goed begonnen. Gisteravond werd namelijk bekend dat haar voormalig secretaresse, Rebecca Priestley, is bevallen van haar tweede kindje.

Secretaresse

Rebecca Priestley (voorheen Rebecca Deacon), was jarenlang de steun, toeverlaat en privésecretaresse van de hertogin van Cambridge. Na ruim tien jaar voor het koningshuis gewerkt te hebben besloot Rebecca in 2017 om afscheid te nemen van de koninklijke familie. Vijf jaar lang werkte ze voor Kate: ze trad in dienst bij de hertogin van Cambridge in het jaar na Kates huwelijk met William.

Trouwen

Rebecca vergezelde Kate meestal op werkbezoeken en deed dan het werk van een hofdame, al werd ze niet zo genoemd. Zo droeg ze bloemen en cadeautjes die Kate kreeg van het publiek en was ze verantwoordelijk voor de organisatie van privé en officiële afspraken van Kate. De twee waren erg close en Rebecca was dan ook belangrijk voor Kate. In de zomer van 2017 kondigde Rebecca aan te gaan trouwen met Adam Priestley, wat waarschijnlijk ook de reden was voor haar vertrek bij het koningshuis.

Rebecca Priestley en Adam Priestley
Rebecca Priestley en Adam Priestley. Beeld: Brunopress

Goede band

Kate regelde destijds nog voor haar rots in de branding dat ze mocht trouwen met haar grote liefde Adam Priestley in de koninklijke kapel van St James’s Palace. Alleen mensen die rechtstreeks met de Windsors te maken hebben, mogen daar eigenlijk hun jawoord geven. Dat Kate Rebecca hoog had zitten, bewees ze dus zeker met deze daad. “Hunne Koninklijke Hoogheden zijn ongelofelijk dankbaar voor Rebecca’s inzet en steun in de afgelopen tien jaar en wensen haar het beste voor de volgende fase van haar carrière,” zo klonk het in een bericht van Kensington Palace in 2017.

Kate en Rebecca
Kate en Rebecca. Beeld: Brunopress

In 2019 beviel Rebecca van haar eerste zoon, die de vorstelijke naam William Michael Alexander kreeg. Gister werd duidelijk dat William – ook wel Billy genoemd – een klein broertje heeft gekregen. Rebecca is namelijk bevallen van zoon Patrick Michael Walter Priestley, ofwel Paddy. Het heugelijke nieuws werd gisteravond bekendgemaakt. Gefeliciteerd!

Bron: Hello magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook