Dit maakt Wiliam voor Kate zodra de kinderen op bed liggen

Wat een verwennerij!

Lees ook

Hoewel William en Kate een druk schema hebben, maken ze altijd tijd voor het gezin. En als de Cambridge-kids eenmaal onder de wol liggen? Dan maakt Wills een heerlijk drankje voor zijn vrouw. 

Praktische ouders

Prins William en Kate Middleton staan bekend als praktische ouders. Naast hun koninklijke verplichtingen bijten ze zich vast in de opvoeding van hun drie kinderen. Ze hebben natuurlijk wel een vaste oppas die bij prins George, prinses Charlotte en prins Louis is als ze er zelf niet zijn, maar dat doen ze als het even kan zo min mogelijk. Het liefst legt Kate haar kinderen elke avond zelf op bed en worden de jonge royals door hun moeder voorgelezen voor het slapengaan. En wanneer alle momlife taken van de dag erop zitten, is er één ding dat William graag voor zijn vrouw doet.

Favoriete drankje

Kinderen opvoeden is niet alleen maar leuk, het is soms ook vermoeiend en stressvol. Vooral om de kleintjes op bed te krijgen, want het aantal smoesjes om tijd te rekken is op jonge leeftijd al eindeloos. Dit is ook bij de hertog en hertogin thuis het geval. Gelukkig zijn de taken bij de Cambridge’jes goed verdeeld. Zodra Kate de kinderen op bed heeft gelegd, helpt William zijn vrouw om te ontspannen. Hij trakteert Kate namelijk graag door haar favoriete drankje te maken: een gin-tonic. Wat een geluk heeft Kate met zo’n echtgenoot!

Voor elkaar zorgen

“William brengt Kate ’s avonds een gin-tonic”, vertelde een vriend van het stel aan People. “Ze zorgen goed voor elkaar, maar op verschillende manieren.” Daaraan werd toegevoegd dat de hertogin “thuis veel dingen regelt voor de kinderen en het overzicht over hun schema’s houdt”, maar ook dat ze “enorm betrokken is bij elk stukje van hun dag”. Eigenlijk is het een heel gewoon gezin!

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook