Giel Beelen deelt nostalgische kiekjes uit de oude doos

De liefde voor radio zat er al vroeg in bij Giel.

Lees ook

Giel Beelen timmert al jaren aan de weg als radio-dj. De liefde voor radio zat er al vroeg in bij Giel, zo is te zien op een aantal oude kiekjes die hij deelt op Instagram. 

Uit de oude doos

Giel Beelen heeft het archief eens doorgespit en kwam daar een aantal oude kiekjes van zichzelf tegen. Op Instagram deelt hij twee foto’s van jaren geleden. Daarop zien we een jonge Giel, die toen al druk bezig was met radio maken. Het is niet geheel toevallig dat de radio-dj precies deze foto’s deelt, dit was namelijk ter ere van Wereld Radio Dag. “Gelukkig heb ik er altijd het hoofd voor gehad”, schrijft hij er grappend bij.

Jonge Giel

Op de eerste foto zien we Giel met een kek brilletje en een pet die zijn lange lokken enigszins verbergt. Verder draagt hij een stoere leren jas en steekt hij lachend twee duimen omhoog. De tweede foto is gemaakt vanuit een radiostudio – die we nu old school kunnen noemen – waar de jonge Giel stralend achter de knoppen zit. Het was toen al duidelijk dat we met een radio-dj in de dop te maken hadden!

Dat deze kiekjes inmiddels erg oud zijn, is niet alleen te zien aan het jonge koppie van Beelen. In de radiostudio hangt nog een kleine televisie met daarop teletekst om het nieuws in de gaten te houden en muziek werd afgespeeld door middel van cd’s. Nostalgie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Herinneringen

De oude kiekjes kunnen op een hoop leuke reacties rekenen. “Hahaha dit hok ken ik. Gefeliciteerd ouwe!!” schrijft Radio 2-collega Wouter van der Goes. Ook Radio 538-dj Barend van Deelen heeft herinneringen aan deze oude studio: “Wat een heerlijke studio was dat. Lekker een pakje Camel wegtrekken in 3 uur tijd.”

Andere volgers hebben vooral oog voor de looks van Giel. “Je bent er wel op vooruit gegaan” en “Goed opgedroogd Giel” klinkt het in de reacties.

Carrière

Hoewel het een fantastische post is, heeft de radio-dj een klein detail over het hoofd gezien. En conculega Mattie Valk van Qmusic is de beroerdste niet om Giel erop te wijzen: “Het doet er niet toe want geweldige foto’s, maar het is morgen:)”. Oeps!

Al dat oefenen op jonge leeftijd heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels gaat de carrière van Giel Beelen als een speer. Hij is niet alleen radio-dj bij NPO Radio 2, maar maakt ook de succesvolle podcast Kukuru. You go, Giel!

Bron: Instagram @giels | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook