Lees ook

Zo zag radio-dj Giel Beelen er vroeger uit

Nostalgie!

Hij is al jaren succesvol op de radio: Giel Beelen. De radio-dj wist al op jonge leeftijd waar zijn passie ligt, zo laat hij zien op een aantal kiekjes uit de oude doos. 

Uit de oude doos

Giel Beelen heeft het archief eens doorgespit en kwam daar een aantal oude kiekjes van zichzelf tegen. Op Instagram deelt hij twee foto’s van jaren geleden. Daarop zien we een jonge Giel, die toen al druk bezig was met radio maken. Het is niet geheel toevallig dat de radio-dj precies deze foto’s deelt, dit was namelijk ter ere van Wereld Radio Dag. “Gelukkig heb ik er altijd het hoofd voor gehad”, schrijft hij er grappend bij.

Jonge Giel

Op de eerste foto zien we Giel met een kek brilletje en een pet die zijn lange lokken enigszins verbergt. Verder draagt hij een stoere leren jas en steekt hij lachend twee duimen omhoog. De tweede foto is gemaakt vanuit een radiostudio – die we nu old school kunnen noemen – waar de jonge Giel stralend achter de knoppen zit. Het was toen al duidelijk dat we met een radio-dj in de dop te maken hadden!

Dat deze kiekjes inmiddels erg oud zijn, is niet alleen te zien aan het jonge koppie van Beelen. In de radiostudio hangt nog een kleine televisie met daarop teletekst om het nieuws in de gaten te houden en muziek werd afgespeeld door middel van cd’s. Nostalgie!

Bekijk de foto’s van Giel Beelen op de volgende pagina.

Laatste nieuws