Heleen van Royen voor de tweede keer oma geworden

De stralende oma deelt een lief kiekje met haar kersverse kleinkind.

Lees ook

Leuk babynieuws voor Heleen van Royen! De schrijfster is voor de tweede keer oma geworden. Op Instagram deelt ze een stralende foto met haar kersverse kleinzoon. 

Heel trots

De dochter van Heleen, Olivia, is bevallen van een zoontje. En dat betekent dat de schrijfster voor de tweede keer oma is geworden. “Het broertje van Spencer is geboren!” deelt ze vol trots op Instagram. Anderhalf jaar geleden werd haar eerste kleinzoon geboren en nu is er een nieuwe spruit binnen de familie. Het jongetje heeft de prachtige naam West Valentijn gekregen.

“Moeder en kind maken het goed. We kunnen ons geluk niet op”, aldus Heleen, die vooral erg trots is op haar dochter. “Heel trots op Olivia die hem op de wereld heeft gezet. Heel blij met Pieter die onze familie vier (!) zonen rijker maakte.” Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Moeder en dochter

Hoe is het om Heleen van Royen als moeder te hebben? Of als oma van je kind? Beau Monde sprak onlangs met Heleen en haar dochter Olivia over hun ijzersterke band. “In mijn puberteit was het een typische moeder-dochter relatie. We ruzieden over dingen waar pubers over ruziën. De scheiding van mijn ouders was een lastige periode, maar nu zou ik onze band als ‘zeer hecht’ omschrijven”, vertelt Olivia. “We spreken elkaar vaak en laatst zijn we met zijn tweeën naar Portugal geweest. Dat soort tripjes doen we regelmatig. Veel mensen zijn jaloers op onze relatie. Zo kan mijn moeder vaak oppassen en ze doet veel leuke dingen met me.”  Dat oppassen is geen probleem voor de schrijfster. “Net nadat ik zelf twee kinderen had gebaard, verheugde ik me er al op om oma te worden.” Ze is dól op haar kleinzoon, Spencer.” En wij gokken dat ze net zo dol zal zijn op de kleine West Valentijn!

Bron: Instagram @heleenvanroyen | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook