Dit is de nieuwe knappe vriendin van Giel Beelen

Wat een beauty!

Lees ook

Giel Beelen heeft zijn Valentijnsdag gisteren ongetwijfeld goed gespendeerd. Op Instagram liet hij zijn volgers namelijk voor het eerst kennismaken met zijn nieuwe vriendin.

Dateverleden

Het liefdesleven van Giel Beelen ging de afgelopen jaren niet alleen maar over rozen. In 2020 deed hij mee aan de Valentijnsspecial van First Dates en bleef hij een tijdje daten met Malou, maar daar hield hij slechts een vriendschap aan over. Vorig jaar zou Giel nog enige tijd aan het daten geweest zijn met de knappe Romy Struik, maar ook dat is uiteindelijk niets geworden. Romy zit immers in het nieuwe seizoen van De Bachelor. Zal zij er uiteindelijk met het hart van Thomas vandoor gaan? Wij zijn benieuwd.

Nieuwe vriendin

Giel heeft in ieder geval wel een schot in de roos geschoten, want op Instagram deelde hij gisteren een romantisch kiekje met zijn nieuwe lover. “Liefde is als de wind, je kunt het niet zien maar je voelt het met heel je lichaam 💖”, schrijft Giel bij een foto van hem en zijn nieuwe vriendin. Wie de dame in kwestie precies is, weten we nog niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Dat het nu Instagram-official is tussen Giel en zijn vriendin vinden zijn volgers in ieder geval meer dan leuk. “Zo gegund!” schrijft Vivian Reijs in de reacties. En: “Rocker!” reageert Lucas Hamming. Het is ‘m gegund!

Special Forces

In het programma Special Forces had de radio-dj echter iets minder geluk. Nog voor de finaleproef zag hij zijn avontuur helaas in duigen vallen. Hij noemde het zelf ook wel zijn ‘heftigste tv-avontuur ooit’. “Ik ben de staf dankbaar voor de grote lessen die ik leerde. Ik heb er heel veel van opgestoken”, schreef hij op Instagram na zijn exit.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook