‘Meghan wil nooit meer naar het Verenigd Koninkrijk’

Volgens een biografie heeft Meghan het hoofdstuk in Engeland helemaal afgesloten.

Lees ook

De kans dat Meghan Markle weer voet op Engelse bodem zet is erg klein. Volgens biograaf Tom Bower wil ze nooit meer naar het Verenigd Koninkrijk, zo zegt hij tegen The Sun

Terug naar Londen?

Tom Bower werkt momenteel aan een biografie over Meghan. In het Britse tabloid The Sun doet hij alvast een boekje open over de standpunten van de hertogin van Sussex. Zo zou Meghan de hoop hebben opgegeven om ooit nog populair te worden bij het Britse volk. Volgens de biograaf vindt ze het zonde van haar tijd om daar nog energie in te steken. “Eerlijk gezegd vermoed ik dat het Meghan niet meer kan schelen of ze welkom is in Londen”, stelt Bower. “Ze is dan ook niet van plan terug te keren.”

Het Verenigd Koninkrijk mag dan een afgesloten hoofdstuk zijn voor Meg. In Amerika is het een heel ander verhaal. Daar is de vrouw van prins Harry wél populair, aldus de biograaf. Tijdens een bezoekje aan the city that never sleeps, New York, in september viel het hem op dat Meghan veel steun kreeg van Democraten, minderheden en jongeren. Heel anders dan in Engeland dus!

Biografie over Meghan

Bower is al een langere tijd bezig met de biografie over Meghan Markle. Wanneer het boek precies verschijnt, is nog onduidelijk. Tot nu toe licht de biograaf op gezette tijden alvast een tipje van de sluier op over de inhoud. Wij zijn in elk geval erg benieuwd!

Bron: Vorsten | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook