Dit is het favoriete Nederlandse skimerk van Máxima

De koningin is al jaren fan van dit merk.

Het wintersportseizoen is in volle gang! Wil jij er net zo fabulous uitzien als koningin Máxima en met een koninklijk gevoel van de berg af skiën of snowboarden? Dit is haar favoriete (Nederlandse) skimerk.  

Skivakantie

De koninklijke familie gaat traditiegetrouw elk jaar in de voorjaarsvakantie naar het Oostenrijkse Lech om te skiën. Maar ook voor onze royals loopt alles nu anders. Vorig jaar gingen ze voor het eerst sinds jaren niet op wintersport en ook dit jaar stond alles lange tijd op losse schroeven. Een skivakantie met de hele familie zit er hoogstwaarschijnlijk dan ook niet in voor de Oranjes. En daarmee komt ook het jaarlijkse fotomoment in de sneeuw te vervallen – en dat is vooral voor ons erg jammer.

Die fotomomenten gaan er sowieso anders uitzien, want Willem-Alexander en Máxima willen alleen nog op de foto als het gezin compleet is. Nu prinses Amalia de wereld rondreist in haar tussenjaar en prinses Alexia in Wales studeert, kunnen we daar voorlopig dus een streep doorzetten. Echter lijkt het erop dat het koninklijk paar binnenkort wel met hun jongste dochter, prinses Ariane, naar de sneeuw gaat.

Máxima
Tijdens de laatste skivakantie van de Oranjes in 2020 droeg Máxima een bordeauxrood pak. (Beeld: Brunopress)

In stijl van de piste

Onze koningin is lekker duurzaam bezig als het op kleding aankomt. Ze is dol op recyclen en draagt gerust twee keer dezelfde jurk of sieraden. Op skivakantie is ze ook weleens gespot met een pak van tien jaar oud en de skikleding van de drie A’tjes werd gewoon doorgeschoven. In 2019 en 2020 droeg Máx ook zonder problemen hetzelfde, prachtige bordeauxrode, skipak. En waarom ook niet? Een skioutfit is heus niet versleten na een weekje skiën. Toch gokken wij dat ze voor dit jaar een nieuw exemplaar heeft uitgezocht.

We weten van Máxima dat ze er al-tijd stijlvol uitziet, en dat is in de sneeuw niet anders. Ze zoeft dan ook altijd in stijl van de piste af. En al die prachtige skioutfits, shopt hare majesteit het liefst bij het Nederlandse merk Goldbergh.

Máxima
Máxima in een knalrood skipak van Goldberg in 2014. (Beeld: Brunopress)

Goldbergh

De koningin is al jaren trouwe klant bij Goldbergh. Het bordeauxrode jumpsuit-skipak dat Máxima in 2019 en 2020 droeg in Lech heeft ze daar geshopt. En ook het knalrode pak uit 2014 is uit hun collectie. De kans is groot dat ze ook dit jaar voor een eyecatcher van Goldbergh kiest. Helaas zijn nieuwsgierige fotografen dit jaar niet welkom op de piste, dus de kans is klein dat we ‘m te zien krijgen. Wij tellen daarom alvast af naar volgend jaar!

Bron: Nouveau | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws