3 nieuwe trends voor je tuin of balkon

Lees ook

Het jaar 2022 is van start gegaan. En hoewel we nu nog in de winterstand zitten, breekt binnenkort de lente ook weer aan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op die eerste zonnestralen. Zodra de temperaturen weer omhoogschieten, wil je natuurlijk je tuin of balkon ook gezellig inrichten. Wil jij dit doen volgens de laatste trends? Kijk dan mee naar drie nieuwste voor 2022. 

Een kleurrijke warboel

Colorful World is de naam van één van de nieuwe trends voor de tuin. Felle kleuren en een mix aan materialen maken het een kleurrijke warboel. Perfect voor mensen die last hebben van keuzestress. Hier mag je eigenlijk alles met elkaar combineren. De leukste decoratie en meubelen kunnen kriskras door elkaar. Van houten bankjes tot aan okergele tuinstoelen en knalroze droogbloemen. Erg leuk is om souvenirs van verschillende reizen toe te voegen aan je tuin of balkon. Dit geeft je terras direct dat wereldse sfeertje. Een georganiseerde chaos samengesteld door jezelf. Wij kijken nu al uit naar de kleurrijke terrassen en balkons komende zomer.

Colorful World

Stop de tijd

De tweede trend voor dit seizoen is Japandi. Overgewaaid van het interieur naar het exterieur. Japandi combineert Scandinavische designs met organische vormen uit Japan. De uitstraling van deze trend zit hem in de eenvoud. Subtiele accessoires en mooie zachte kleuren. Meubelen die een open doorkijk hebben rondom bijvoorbeeld de poten passen hier erg goed bij. Zo creëer je rust in je tuin en ontsnap je aan de dagelijkse hectiek. De vormen van deze trend zijn golvend en rond en dat geeft die fijne sfeer aan je tuin. Deze trend en de andere tuintrends van deze zomer vind je allemaal bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Japandi

Terug van weggeweest

Helemaal van nu is het terugbrengen van patronen en looks uit de jaren 70 in je eigen huis en tuin. Warme en creatieve uitspattingen van toen mengen met de moderne mogelijkheden van nu. Deze tuintrend noemen we New Retro. Het ideale aan deze trend is dat je misschien al veel op je eigen zolder of bij familie kunt vinden. Denk aan authentieke decoratie zoals roomwitte vazen en rieten manden. New Retro

Vernieuw je terras met wicker tuinmeubelen. Dit moderne materiaal heeft de look van rotan en is in allerlei designs te vinden. Van lekker luieren in de hangstoel tot aan volledige loungesets. Als finishing touch gebruik je kleurrijke sierkussens en zo vrolijk jij je tuin helemaal op.

Kleurrijk, organisch, retro. Wij zijn benieuwd, welke trends voor de tuin zijn bij jou favoriet?

Laatste nieuws

Zie ook