Ka-Ching! Dit is het vermogen van Hailey en Justin Bieber

Wat een bedrag!

Lees ook

Als succesvolle zanger en topmodel hebben Justin en Hailey Bieber het vast goed voor elkaar. Maar hoeveel hebben de Biebers precies op hun bankrekening staan? Het is een ongelofelijk bedrag.

Modellenwerk

Hailey verdient zelf een leuk zakcentje met haar modellenwerk. Daarnaast brengt ze brood op de plank als presentatrice op de Amerikaanse televisie, door haar eigen YouTube-kanaal en door haar samenwerkingen met beauty- en fashionbedrijven. Dit heeft haar tot nu toe ruim 17,5 miljoen euro opgeleverd volgens Bustle. Voor 2022 heeft Hailey de lancering van haar eigen beautymerk, Rhode, op de planning staan, die nu al een succes belooft te worden. Ka-ching!

Wereldberoemde zanger

Waar wij al blij zouden zijn met maar een tiende van Haileys vermogen op onze bankrekening, is het in vergelijking met het vermogen van hubby Justin maar een schijntje. Al meer dan tien jaar lang is de zanger in de hitlijsten te vinden – en dat heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Met één avond optreden zou Justin Bieber al zo’n 880.000 euro (1 miljoen dollar) binnenslepen. Daarnaast verdient hij aan de verkoop van zijn albums (of tegenwoordig: het aantal keer dat zijn songs gestreamd worden), samenwerkingen met grote merken als Calvin Klein en Balenciaga en zijn eigen producten als parfums en kledinglijnen. Bij elkaar opgeteld? Een incredible geschat vermogen van 250 miljoen euro.

Miljoenen euros

Samen stevenen Justin en Hailey dus af op een gezamenlijk vermogen van 300 miljoen euro (we gaan er alvast van uit dat de beautylijn van Hailey het spaarvarken nog wat verder bijvult). Het celebrity couple heeft daarnaast ook twee gigantische huizen: een villa in Ontario, Canada à 5 miljoen dollar en een riante mansion in Beverly Hills met een prijskaartje van bijna 26 miljoen dollar. Niet iets waar veel andere mensen in hun twenties over mee kunnen praten…

Bron: Grazia | Beeld: Brunpress

Laatste nieuws

Zie ook