Katja Schuurman openhartig over periode na scheiding

'Watertrappelen en overleven.'

Lees ook

Eind vorig jaar zetten Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt achter hun huwelijk. De actrice vertelt nu openhartig hoe ze de afgelopen maanden, na hun relatiebreuk, heeft ervaren. 

‘Weer boven komen drijven’

Kort voor de breuk besloot Katja een sabbatical te nemen en zes maanden even niet te werken. Maar een periode van rust werd het zeker niet, laat ze weten in gesprek met RTL Boulevard. “Ik dacht mezelf te voeden, maar dat was wegens de scheiding meer watertrappelen en overleven”, vertelt de actrice. Ook zegt ze dat ze ‘veel is afgevallen door stress.’ Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter. “Ik ben weer boven komen drijven”, omschrijft Katja het.

Contact

Met Freek kan ze nog altijd goed door één deur, vertelt Katja in het interview: “Het is weer heel lekker en goed leven en ik heb fijn contact met ook deze ex-man.” De twee hebben samen ook een dochtertje, Coco, van 1 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Iets te vieren

Na een roerige periode heeft Katja ook weer veel te vieren. Een aantal weken geleden werd ze de dolgelukkige tante van Jimi, het zoontje van Birgit Schuurman. Daarnaast mag de beauty aanstaande zaterdag 47 kaarsjes uitblazen én kijkt ze met veel enthousiasme uit naar de première van Costa!! de film, die vanaf 28 april in de bios te zien is. Genoeg happy moments in het verschiet!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook