De weekendtips van Beau Monde

Met de voorjaarsvakantie voor de deur is er weer genoeg te beleven!

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. De voorjaarsvakantie staat voor de deur en de coronamaatregelen zijn (bijna) van tafel. Er is weer genoeg te beleven! 

Theeleuten in stijl

 

Theedrinken met een flinke dosis glamour? Yes, please! Bel je vriendinnen, want het Waldorf Astoria Amsterdam brengt de exclusieve Afternoon Tea terug die samen met het wereldberoemde Italiaanse merk Dolce&Gabbana is ontwikkeld. Het creatieve ontwerpersduo inspireerde de patissiers van Waldorf Astoria Amsterdam met hun liefde voor Siciliaanse tradities, kunst en onderscheidende smaken. Met deze ‘ingrediënten’ creëerde het chefsteam een speciale Afternoon Tea welke gasten zal voorzien van een bijzondere en kleurrijke ervaring. De zoete en hartige heerlijkheden zijn sensationeel en een feest om naar te kijken. De smaken en kleuren weerspiegelen het zonnige Sicilië.

De Dolce&Gabbana Afternoon Tea kost €58,80 en wordt van maandag t/m zondag van 15.00 tot 17.00 uur geserveerd in Peacock Alley.

Smells good

Een nieuwe geur toevoegen aan je stash is altijd fijn! Wanneer je een bijzondere geur zoekt, zit je met de gloednieuwe Illegal helemaal goed. Het parfum bevat een combinatie van grapefruit, kaneel, rozemarijn en sandelhout, maar ook absint en cannabidiol (CBD). Duivelse diva’s worden blij van de niet-alledaagse (maar wel lekkere) Illegal, de nieuwe geurcreatie van het in Amsterdam gevestigde Salle Privée House of Design.

Op citytrip

Een paar dagen er tussenuit in de voorjaarsvakantie? We’ve got you covered! Een heerlijk verblijf over de grens vind je in België, bij Mercure Antwerpen City Centre. Hier word je 24 uur per dag in de watten gelegd. Het hotel kijkt uit op het romantische stadspark in Engelse stijl in het hart van Antwerpen en ligt op 5 minuten loopafstand van de dierentuin. Het toegewijde en enthousiaste personeel wil niets liever dan jullie een onvergetelijk verblijf bezorgen. Ook het kleurrijke interieur, dat is geïnspireerd op de Antwerpse Zes (een groep modeontwerpers uit de jaren 80) zorgt voor een indrukwekkend verblijf. De gangen van het hotel voelen aan als catwalks en de publieke ruimtes dompelen je volledig onder in iconische designs.

Dat smaakt naar meer

Misschien niet het broodbeleg met het meest glamourous imago, maar hier op de redactie smullen we best graag van een boterham besmeerd met een dikke laag pindakaas. En we zijn zeker niet de enigen, zien we in bovenstaande nieuwe reclame van Calvé. Het nieuwste gezicht van de Wie is er niet groot mee geworden-campagne van hét pindakaasmerk is topsporter Esther Vergeer, de heldin van het rolstoeltennis. Het nieuwe reclamespotje laat zien dat iedereen tot grootste dingen in staat is, beperking of niet. Kijk, met zo’n mooie boodschap smaakt ons bammetje pindakaas nóg lekkerder dit weekend.

Pak de popcorn er maar bij!

Deze week is de gloednieuwe bioscoopfilm Ik Wist Het in premiere gegaan. Een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar – letterlijk – de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat… Tijd voor een bezoekje aan de bios!

Eén voor jezelf, één voor een ander

Beau Monde heeft een ontzettend leuke actie: voor slechts 22 euro sluit je een abonnement af op twee magazines! Dat betekent drie keer Beau Monde met alle glitter en glamour die je van ons gewend bent plus een ander blad erbij. Perfect als cadeautje voor jezelf én voor een ander. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van Beau Monde en Elegance, Marie-Claire of Grazia. Of geniet van alle wanderlust met drie keer Lonely Planet of Noorderland. Keuze te over!

Extra mooi meegenomen: dit proefabonnement wordt automatisch stopgezet na de drie exemplaren. Geen gedoe met stilzwijgende verlenging dus. Kortom: de perfecte kennismakingsaanbieding. Enne, deze actie loopt nog maar een paar dagen, dus wees er snel bij!

Happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws