Wait, what? Queen Elizabeth komt met hondenparfum

Zo weet je in ieder geval dat je viervoeter lekker ruikt.

Lees ook

Queen Elizabeth kwam al eens met een eigen prosecco en wijn, maar heeft haar inventaris nu ook uitgebreid met een eigen parfum. En niet zomaar een parfum, maar een heuse parfum voor honden.

Liefde voor corgi’s

Dat Elizabeth dol is op honden is algemeen bekend. Ze zijn een constante factor in het leven van Queen Elizabeth en huppelen al jaren rond op het paleis. Op dit moment heeft ze er nog twee, namelijk Muick en Candy. Waarschijnlijk zijn dit de laatste twee honden voor de koningin, omdat ze soms bang is om over ze te struikelen en ze wil daarnaast ook geen jonge honden achterlaten wanneer ze komt te overlijden. Om haar liefde voor honden nogmaals te benadrukken, komt Elizabeth nu met een heuse cologne voor viervoeters.

Hondenparfum

Het geurtje genaamd de Happy Hounds Dog Cologne, die volgens The Sun ruikt naar ‘kustwandelingen’, wordt beschreven als “een rijke, muskusachtige geur met citrus noten van bergamot.” De hondenparfum kost ongeveer 10 pond en zal verkocht worden in de cadeauwinkel van het Sandringham Estate in Norfolk. Het is een ‘unisex’ en ‘langhoudende geur’, die ‘gebruikt kan worden op mannelijke en vrouwelijke honden’, zo luidt de beschrijving.

Naast hondenparfum kun je ook nog een heuse Happy Hound Gift Box bestellen, waarin ook een hondenshampoo en speeltje zitten. “Het ideale cadeau voor hondenliefhebbers en hun harige vrienden”, meldt de gift box. Ha!

elizabeth
Beeld: Brunopress

Honden

Hoewel koningin Elizabeth inmiddels meer dan dertig (!) corgi’s heeft gehad, is ze nog altijd blij verrast als ze door een ‘roedel’ wordt begroet tijdens een staatsbezoekje. En hoewel er voldoende personeel klaarstaat om voor de hondjes te zorgen, schijnt de Queen zelf ook graag een rondje te lopen met haar corgi’s aan haar zijde. Op dit moment heeft Elizabeth dus alleen nog corgi’s Candy en Muick. Fergus overleed vorig jaar in mei.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook