Glitter en glamour: Lady Eliza and Lady Amelia Spencer verschijnen bij NYFW

De nichtjes van prinses Diana schitteren in glamoureuze outfits.

Afgelopen week was The Big Apple weer het decor van het allergrootste fashion event. Tijdens New York Fashion Week showden de grote namen hun herfst- en wintercollecties voor 2022/2023. Wie in het publiek zaten om één van de evenementen van dichtbij te bewonderen? Lady Amelia Spencer en Lady Eliza Spencer, de nichtjes van prinses Diana.

Tweelingzusjes

Van vrijdag 11 februari tot en met woensdag 16 februari showden designers hun herfst- en wintercollecties voor 2022/2023. De runways van onder andere Zimmermann, Christian COWAN en Michael Kors vulden zich met alle kleuren van de regenboog. Bij laatstgenoemde show verschenen de zusjes Spencer (dochters van Diana’s broer Charles, Earl Spencer en zijn ex-vrouw Victoria Aitken) op de rode loper, evenals andere grote namen als Blake Lively, Camila Mendes en Brooke Shields. Op de catwalk zelf waren ook wat bekende gezichten te zien, namelijk topmodel-zussen Gigi en Bella Hadid.

Bella Hadid
Bella Hadid. Beeld: Brunopress
Gigi Hadid. Beeld: Brunopress.

Outfits

Naast de glamoureuze outfits op de catwalk was er dus ook genoeg pracht en paal qua outfits in het publiek te vinden. Glamour-zussen Lady Amelia Spencer en Lady Eliza Spencer schitterden als altijd.

Lady Amelia droeg een zwart-witte jurk met dalmatiërprint en een bijpassend jasje. Met zwarte pumps en een klassieke clutch maakte ze de look af. Lady Eliza koos voor een wit pak met fonkelende details. Haar zilveren clutch, peep-toe hakken en oorbellen matchten helemaal met de glamour op haar pak. Wat een schitterende looks!

Zussen spencer
Eliza Spencer en Amelia Spencer. Beeld: Brunopress.

Band met tante

De nichtjes van prinses Diana verschijnen regelmatig in glamoureuze outfits tijdens evenementen. Hun gevoel voor mode hebben ze zeker van hun tante overgenomen. Ondanks dat de twee pas vijf waren toen Diana overleed, herinneren ze zich haar nog goed. “Onze tante was ongelooflijk warm, moederlijk en liefdevol,” vertelden ze vorig jaar in een interview met Tatler. “Ze deed altijd haar best om contact met ons te maken en had een talent voor het lezen van onze harten.”

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws