Sarah van Soelen: ‘Dré heeft een hart van goud’

Sarah sluit het hoofdstuk Hazes af met een paar lieve woorden.

Afgelopen najaar sprak Sarah van Soelen openhartig met Beau Monde over haar relatiepauze. Nu zij en André Hazes een andere weg ingeslagen hebben, deelt ze nog een paar lieve woorden.

Hart van goud

Hoewel de liefde die vorig jaar opbloeide tussen André en Sarah helaas geen stand heeft gehouden, wil de influencer nog een paar goede woorden kwijt over de zanger. “Ik weet dat Dré een hart van goud heeft”, schreef Sarah afgelopen weekend op Instagram. “Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt. Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem.”

Eigen weg

Hoewel ze hem het allerbeste gunt, lijkt het hoofdstuk Hazes voor Sarah nu wel gesloten. “Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg”, zegt ze.

Eerder vertelde de beauty al aan Beau Monde dat ze André steunt en dat hun relatie zeker niet met ruzie is geëindigd. “Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.” Een groot conflict is er nooit geweest. “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws