Dit is hét gezichtsproduct waar Victoria Beckham bij zweert

En het is nog betaalbaar ook.

Waar ze ook naartoe gaat: Victoria Beckham is altijd een prachtige verschijning. We weten hoe ze aan haar strakke figuur en haar glanzende lokken komt, maar wat is eigenlijk haar skincare secret? Het blijkt een betaalbaar product te zijn dat zelfs in Nederland verkrijgbaar is. Vertel meer!

Favoriet product op de foto

Afgelopen weekend deelde de zangeres en modekoningin een foto vanuit de visagiestoel op haar Instagram Stories. Op de foto was Victoria te zien in een zwart-witte, satijnen badjas. Haar haren waren naar achter gekamd en de hand van haar visagiste stond ook op de foto, terwijl die blush op Victoria’s wangen aanbracht. Op de achtergrond waren meerdere verzorgingsproducten te zien. En laat Victoria’s favoriet daar nou net tussen staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bioderma SA (@biodermasouthafrica)

Meerdere toepassingen

Heb je altijd al gedroomd van een huid zoals die van Victoria? Dan is het product dat je moet hebben de Bioderma Sensibio H2O Micellar Cleanser. De reiniger kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er je huid mee reinigen voordat je make-up aanbrengt, zodat je een gladde en schone basis hebt. Daarnaast kun je het uiteraard gebruiken om je make-up mee te verwijderen en je huid aan het einde van de dag grondig schoon te maken. Zelfs hardnekkige, dikke lagen make-up zou je er moeiteloos mee kunnen verwijderen zonder dat je huid uitdroogt. Het product heeft een olievrije formule met komkommerextract, die ervoor zorgt dat de pH-waarde van je huid in balans blijft. Het is geschikt voor alle huidtypen. Klinkt ideaal, als je het ons vraagt.

Goed te betalen

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar is deze cleanser ook een beetje betaalbaar? Jazeker! Hoeveel je voor een flesje betaalt hangt af van de site waarop je de cleanser koopt, maar de prijzen liggen tussen de 10 en 20 euro. Je kunt onder andere terecht bij Bol, Amazon, Superwinkel en 24pharma als je het product zelf eens wilt proberen. Wie weet straal je binnen mum van tijd net zoals Victoria!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress, Instagram @biodermasouthafrica

Laatste nieuws