Bibi Breijman deelt prachtige gezinsfoto met groeiende babybuik

#paradise, aldus Bibi.

Lees ook

Baby nummer twee is on its way! Op Instagram deelt Bibi Breijman een prachtig vakantiekiekje van haar gezin en haar groeiende babybuik.

Bonaire

Bibi en haar lief Waylon genieten op dit moment van een heerlijke vakantie op het zonnige Bonaire met hun dochtertje Teddy. Duidelijk een goede plek om aan het stormachtige Nederlandse weer te ontsnappen! “💜 #paradise”, schrijft Bibi dan ook in de caption bij een prachtig kiekje van de familie op het strand.

Veel Instagramvolgers valt op dat Bibi’s babybuik al duidelijk zichtbaar is. Echt een plaatje met zijn vieren! Bibi en Waylon lieten eind oktober weten dat ze een tweede kindje verwachten, maar het is niet bekend wanneer de influencer precies is uitgerekend.

Heftige zwangerschap

Gelukkig lijkt Bibi weer goed in haar vel te zitten. Tijdens haar zwangerschap van zowel dochtertje Teddy als deze tweede zwangerschap, had ze het behoorlijk zwaar door de aandoening hyperemesis gravidarum (HG). Waar veel zwangere mensen misselijkheid ervaren, is dat bij HG nog een flinke stap erger. Aanstaande moeders met HG zijn zo langdurig en extreem misselijk, dat ze soms niet meer kunnen eten, risico lopen op uitdroging en in sommige gevallen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. In gesprek met LINDA. beschreef Bibi het ‘alsof je een cocktail van Cif en Ajax hebt ingeslikt.’

Inmiddels lijkt het ergste voor de influencer achter de rug en kan Bibi gelukkig genieten, zo vertelde Waylon eerder deze maand in gesprek met RTL Boulevard. “Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend.” Waylon is blij dat Bibi zich beter voelt. “Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed.” Gelukkig maar!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook