Michael van der Plas doet boekje open over band met Samantha de Jong

Michael van der Plas en ex-vrouw Samantha de Jong lijken de laatste tijd weer behoorlijk close. Hoe zit het nu tussen de twee?

De laatste tijd delen Michael van der Plas en Samantha de Jong weer een hoop kiekjes uit de oude doos, uit de periode waarin de twee realitysterren happy together waren. Door het bovenhalen van deze liefdevolle beelden werd er volop gespeculeerd: bloeit er weer iets op? In een Instagram Vraag-en-Antwoord laat Michael van zich horen.

Barbie’s Bruiloft

Ex-geliefden Michael en Samantha zijn samen behoorlijk actief op social media. Zo taggen de twee elkaar niet alleen regelmatig in berichten, maar plaatst Michael ook alle afleveringen van hun realityserie Barbie’s Bruiloft op social media. “Omdat je ze (de afleveringen, red.) nergens meer terug kan vinden, en er veel vraag naar is. Daarom deel ik ze met jullie”, liet hij hierover weten tijdens een Q&A in zijn Instagram Stories.

Liefdesleven

Aangezien Michael de afleveringen van Barbie’s Bruiloft deelt, worden veel fans eraan herinnerd hoe leuk Michael en Samantha als stel waren. In de comments reageren velen met dat ze hopen dat de twee weer samenkomen. Ook tijdens de Q&A wordt Michael hiernaar gevraagd: ‘Zie je ooit nog eens een toekomst met Samantha?’, vraagt iemand dan ook. “Nee, ik hoop wel gewoon dat we normaal met elkaar kunnen omgaan”, antwoordt Michael.

Gelukkig kunnen de twee het momenteel goed met elkaar vinden. Zo laat Michael weten: “We hebben gewoon normaal contact. Samantha heeft een vriend met wie ze op dit moment heel gelukkig is.” Ook laat de realityster weten dat hij zelf momenteel single is.

Bron: Grazia, Instagram Michael van der Plas | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws