Helemaal volwassen: zo ziet Brooke Hogan er nu uit

De blondine leerden we kennen van Brooke Knows Best.

Toekomst

Maarre, Brooke heeft reality tv zeker nog geen vaarwel gekust. Momenteel werkt de blondine aan een geheel nieuwe realityserie. In Music City wil ze haar fans opnieuw een kijkje geven in haar privéleven en meer vertellen over haar muziekcarrière.

Hoewel Brooke tegenwoordig niet meer over straat gaat in minirokjes, is de zangeres zeker niet vies van een pikant kiekje op z’n tijd. Zo showt Brooke regelmatig een sexy foto op Instagram. Bekijk hieronder hoe ze er nu uitziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooke Hogan (@mizzhogan)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooke Hogan (@mizzhogan)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooke Hogan (@mizzhogan)

Liefdesleven

Genoeg leed om over te schrijven, want Brooke is nog niet gesetteld. Niet voor niets dus dat haar romances altijd breed worden uitgemeten in de media. Zo werd in juni 2013 bekend dat ze verloofd was met Phil Costa, een speler van de Dallas Cowboys. Dit sprookje duurde niet lang, want in november 2013 kwam naar buiten dat de twee weer uit elkaar zijn. Brooke wilde zich namelijk richten op haar muziekcarrière.

Er gaan trouwens geruchten rond dat haar vader, Hulk Hogan, iets met het verbreken van de verloving te maken heeft. In een interview zegt hij namelijk dat hij achteraf helemaal geen fan was van Costa. “Er was geen enkele manier waarop mijn dochter zou trouwen met iemand die ik niet leuk vind. Er was een kleine ervaring met slechts één van de Cowboys”, aldus Hogan. Tja, een vader die worstelaar is kan je beter te vriend houden.

Op dit moment is de blondine dus gewoon single en helemaal klaar voor haar carrière. We wensen haar veel succes!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws