Monique Westenberg zet schaar in lokken en toont een nieuw kapsel

Het staat haar beeldig!

Lees ook

Looking good! Monique Westenberg heeft al verschillende kapsels gehad, van rood haar tot kastanjebruin en blond. Op haar Instagram Stories toont ze nu weer een grote verandering. Ze heeft namelijk een flink stuk van haar lange manen af laten knippen.


Even weer wat korter

Monique besloot weer dat het tijd was voor iets nieuws en is deze keer voor een ietwat kortere coupe gegaan. “Weer even een lekker stukkie van mijn haren af”, schrijft ze bij een foto van haar nieuwe blonde coupe. Er is te zien hoe haar haren nog net over haar schouders vallen.

“Ik krijg vaak de vraag of ik er geen spijt van heb”, gaat Monique verder. “Geen dag! Mijn haar groeit snel en is sterk. Nog nooit extensions nodig gehad, dus het zit er ook zo weer aan als ik dat zou willen!” Groot gelijk Monique, het staat beeldig!

screenshot-Monique

Bericht over haar ex

Vorige maand plaatste Monique nog een emotionele post op Instagram toen haar ex André Hazes jarig was. Hij is namelijk al een tijd lang afwezig op social media. Na een behoorlijk turbulent jaar heeft hij besloten om wat tijd voor zichzelf te nemen. Monique is daar trots op en om dat te formuleren, maakte ze de vergelijking met een treinreis.

“Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar”, schreef Monique. De blondine is blij dat André uiteindelijk de handrem van zijn trein heeft ontdekt en nu is begonnen aan de reis naar zichzelf. “Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar ingaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten”, sloot ze het bericht af.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Monique Westenberg


Laatste nieuws

Zie ook