Royal hartsvriendinnen hertogin Kate en kroonprinses Mary herenigd!

Het blijft dikke mik tussen de toekomstige koninginnen.

Lees ook

Kate Middleton was deze week twee dagen in Denemarken te vinden, en dat betekent natuurlijk even aanwippen bij haar royal best friend kroonprinses Mary.

Kate over de grens

De hertogin van Cambridge lijkt zich prima te vermaken tijdens haar solo-bezoek aan Denemarken. Kate reisde af naar Scandinavië om meer te leren over het fysieke en mentale welzijn van kinderen, een onderwerp dat ze hoog in het vaandel heeft staan – en wat betekent dat je tijdens de werkdag lekker van glijbanen af kunt glijden of met baby’s kunt knuffelen. We kunnen ons zwaardere taken voorstellen!

Woensdag begon een casual Kate de dag omringd door kinderen in modderlaarzen, en de Duchess leek helemaal in haar element.

Beeld: BrunoPress

Maar na een ochtend bij een kinderopvang in het bos was het tijd voor een snelle outfitwissel. Uit met die modderlaarzen, aan met de hoge hakken. Er stond namelijk óók nog een koninklijk bezoek op de planning.

hertogin Kate en kroonprinses Mary
Beeld: ProShots

Hertogin Kate werd namelijk eindelijk herenigd met kroonprinses Mary van Denemarken, naar verluidt een van haar beste vriendinnen onder de Europese royals. De twee gingen op de thee bij koningin Margrethe om twee grote mijlpalen te vieren: het 50-jarig regeringsjubileum van de koningin van Denemarken en het 70-jarig regeringsjubileum van Queen Elizabeth (altijd baas boven baas…)

Warme banden

Queen Elizabeth en koningin Margrethe van Denemarken – achternichten van elkaar – hebben het altijd goed kunnen vinden. Hetzelfde geldt voor hun opvolgers, future queens Kate en Mary, die in elkaars bijzijn altijd een grote glimlach op hun gezicht hebben en heel wat met elkaar aflachen. Wat koninklijke stijl betreft zitten de toekomstige koninginnen van Denemarken en van het Verenigd Koninkrijk ook helemaal op één lijn. Regelmatig duiken ze in dezelfde designers of zelfs kledingstukken op. Zouden ze ditmaal hun outfits van tevoren doorgesproken hebben?

Bron: People, Hello!, 9Honey | Beeld: ProShots, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook