Zo zag Patricia Paay er vroeger uit

Ze heeft in de loop van haar carrière veel verschillende looks gehad.

Lees ook

Kalender bij het album

Een paar jaar na de vorige foto, in 1981, werd Patricia’s album Playmate uitgebracht. Bij de foto die ze uit dat jaar deelt, schrijft ze dat ze zelf aan dat album heeft meegeschreven en dat het een groot succes was. Er werd een fotoshoot voor het album georganiseerd en daar kwamen zo veel mooie plaatjes uit, dat werd besloten om er een kalender van te maken. Veel mensen waren daarin geïnteresseerd, waardoor die kalenders ware collectors items werden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Niet alleen maar solo zingen

Iets wat misschien niet iedereen weet, is dat Patricia van 1983 tot 1987 deel uitmaakte van een meidengroep. Samen met haar zus Yvonne Keeley en hun moeder Elles Paay zong Patricia de sterren van de hemel onder de naam The Star Sisters. Hun moeder verliet de groep echter al gauw en uiteindelijk gingen ze verder met Ingrid Ferdinandusse. Ze brachten meerdere singles uit en in 2007 maakten ze een korte comeback. Er zijn diverse foto’s uit die tijd, waarvan Patricia er meerdere online heeft gedeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Drie sterren

Op de bovenste foto zien we Patricia met haar zus en Ingrid in 1984. Ze hadden er toen net voor gekozen om de kant van de dance en pop op te gaan en gaven veel optredens in het buitenland. De tweede foto is een jaar later gemaakt, in 1985. Toen hadden ze net het album Danger uitgebracht, inclusief een gelijknamige single. Voor de videoclip, die overigens ook nog steeds op YouTube te bewonderen is, werd gekozen voor een American Football-thema. Daar hoorden natuurlijk ook bijpassende outfits bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Medewerkster bij programma’s

Na heel wat jaren op het podium koos Patricia er ongeveer tien jaar geleden voor om wat meer naar de achtergrond te verdwijnen. Ze werd jurylid bij Popstars, Holland’s Got Talent en Sterren Dansen op het IJs. De foto hierboven is afkomstig uit 2011, de tijd van Holland’s Got Talent. Patricia is samen met Gordon en Dan Karaty op de gevoelige plaat vastgelegd, backstage bij de finale van het programma. Ze schrijft erbij dat ze nog altijd vrolijk wordt als ze aan die opnamedagen denkt.

Reis door de tijd

Patricia’s uiterlijk is door de jaren heen dus behoorlijk veranderd. Toch is er een ding wat op alle foto’s duidelijk naar voren komt: haar brede glimlach. Wij hopen La Paay nog lang op televisie te zien, mét die stralende lach!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Patricia Paay

Laatste nieuws

Zie ook