Zó ziet de moeder van Yolanthe eruit

Prachtig!

Moederdag

Bij de première van Mother’s Day nam Xelly heel toepasselijk haar moeder mee op de rode loper. Beauties!

Xelly en Richarda
Richarda en Xelly bij de première van Mother’s Day. Beeld: BrunoPress

Als visagie-expert heeft Xelly Cabau van Kasbergen haar moeder ook weleens een prachtige look aangemeten. Zo verzorgde ze een aantal jaar geleden de make-up en haren van Richarda toen zij model stond voor een sieraden merk. “Mama is a model now! How cool!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Hoewel Richarda van Kasbergen zelf, in tegenstelling tot haar dochters, maar weinig deelt op Instagram, heeft ook zij een prachtig kiekje samen met Yolanthe en Xelly op haar feed staan. “Dolgelukkig vandaag” Kijk mijn twee lieve meisjes nou…Alleen maar liefde!” schrijft de trotse moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richarda van Kasbergen (@vankasbergen)

Heel trots

Een aantal jaar geleden vertelde Richarda in Veronica Magazine over haar moeder-dochterband met Yolanthe: “Die is heel sterk. Zoals het hoort, en zoals veel moeders het hebben of zouden wensen. Ik ben heel trots op Yolanthe, zoals ik trots ben op al mijn kinderen.”

Dat hun band goed is, kan Yolanthe alleen maar beamen. “Mijn moeder is een engel. Ik bewonder de manier waarop ze in het leven staat en voor ons heeft gezorgd. We hebben een moeilijke tijd gehad vroeger, maar zij was onze rots in de branding. En nog steeds, want ook al worden je kinderen volwassen, ze blijven je kinderen.”

Bron: Flair, Libelle, RTL Boulevard, Veronica Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws