Eh, wat? Kim Kardashian spendeert gigantisch bedrag zodat haar auto’s en huis matchen

Ze wilde alles graag in één kleur hebben.

Lees ook

We weten allemaal dat Kim Kardashian behoorlijk vermogend is. Ze heeft inmiddels zelfs de status van miljardair bereikt. Op haar Instagram-pagina zijn dagelijks nieuwe foto’s van haar luxeleven te vinden. Recent heeft ze weer een enorm grote aankoop gedaan. Ze wilde namelijk dat de kleur van haar auto’s bij die van haar huis past. Ehm, oké.

Spookgrijs

Naast een realiyster is Kim Kardashian eigenaar van een aantal extreem succesvolle bedrijven. Ze heeft onder andere een eigen beautylijn genaamd KKW Beauty en een collectie met shapewear genaamd Skims. Daarom zijn we niet verbaasd over het feit dat ze een kast van een huis én drie peperdure wagens op haar naam heeft staan. Ze bezit een Lamborghini, Rolls-Royce en een Maybach. Die drie auto’s wilde ze recentelijk in dezelfde kleur laten spuiten als haar huis, namelijk ‘spookgrijs’. En zo geschiedde.

Passend bij huis

Kims drie auto’s hebben volgens TMZ een maand bij een garage in Los Angeles gestaan. “Ik ben altijd al een automeisje geweest. Ik ben gek op auto’s. En ik wilde eens iets anders. Ik wilde dat mijn auto’s ‘mengen’ met mijn huis. Mijn woning is grijs en ik wilde dat ze daarmee laten matchen. Dus ik heb volledig grijze auto’s, in plaats van matzilver zoals ik voorheen had”, zei Kim onlangs in een video van Vogue. Het heeft haar inmiddels de grappige bijnaam ‘Kim Car-dashian’ opgeleverd. In de video hieronder vertelt Kim over het autoavontuur:

Het laten spuiten van de auto’s kostte Kim ongeveer zo’n 100.000 dollar. Dat terwijl de auto’s an sich al een behoorlijk startprijs hebben. De gloednieuw-gespoten Rolls-Royce heeft ongeveer een startprijs van 300.000 euro, de Lamborghini zo’n 193.000 euro en de Maybach 163.000 euro. Geld moet rollen!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook