Babynieuws! Dyantha Brooks verwelkomt tweede kindje

Wat een lieve foto's!

Lees ook

Een tweede kindje voor Dyantha Brooks! Op Instagram maakt de Shownieuws-presentatrice met een reeks lieve foto’s bekend dat ze een zoontje heeft mogen verwelkomen.

Lewis Fernando

In de nacht van 24 op 25 februari deelde Dyantha het heugelijke nieuws van de geboorte van haar zoon op Instagram. De presentatrice stelt haar tweede kindje aan ons voor als Lewis Fernando de Vlieger – een naam die ze al een tijdje op het oog had. En wat een knapperd is het!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Ook vader Mick en grote broer Davis (2017) zijn overduidelijk in de wolken met deze nieuwste aanwinst in de familie. Gefeliciteerd met de geboorte van deze knappe kleine man!

Februari

Beau Monde had de eer om de prachtige babybuik van Dyantha vast te leggen in het februarinummer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau Monde (@beaumonde.nl)

Daarbij vertelde de zwangere presentatrice ook dat ze al hoopte dat haar tweede kindje nog in februari zou komen. Hoewel de bevalling bij Davis behoorlijk heftig was, maakte ze zich geen zorgen over de komst van Lewis. “Misschien heel naïef, maar nee. Het was de eerste keer allemaal zo hectisch dat de kans groot is dat het nu beter en vlotter gaat. Met minder drama. Wel hoop ik dat de baby aan de vroege kant komt. In maart ben ik uitgerekend, maar het lijkt me fijn om met 37 weken al te bevallen. Lekker in februari. Vooral omdat ik heel ongeduldig ben. Ik kan niet wachten om mijn zoontje te zien en te knuffelen.” Geniet ervan, Dyantha, Mick en Davis!

Bron: Instagram | Beeld: Dario en Misja | Styling: Maureen Powel | Visagie & haar: Milena Prieto

Laatste nieuws

Zie ook